Predaj: -elektroinštalačný materiál -elektronika: -audio, video -TV, SAT -drobné domáce elektrospotrebiče -práčky, chladničky -elektrické sporáky. Služby: -rozvoz.

Predaj elektroinštalačného materiálu, spotrebnej elektroniky, domácich spotrebičov, mobilných telefónov.

Predaj, projekcia, montáž a servis po celej Českej republike (ČR): - Priemyselné a poľnohospodárske chladenie - chladiace a mraziace boxy - klimatizácia - opravy autoklimatizácií - tepelné čerpadlá - vzduchotechnika, rekuperácia.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -počítače -notebooky. Tvorba www stránok.

Predaj, e-shop: - žiarovky - pásky - reflektory - bodovky - elektroinštalačný materiál.

Vykonávanie, opravy a servis domových, panelových i priemyselných elektroinštalácií. Výroba elektrických zariadení a fotovoltaiky.

Spoľahlivý bleskový internet pre domácnosti a firmy. Najlepšia voľba v Opave a okolí - bleskové zriadenie - najnižšie ceny - 100% spoľahlivosť služby - 100Mb na optickej sieti - 50Mb na bezdrôtu - garantované (nezdieľané) HOME tarify - nonstop dohľad/servis - maximum doplnkových služieb IT služby - serverhousing - web/mail hosting - ...

Predaj produktov Epson ako sú tlačiarne, projektory, skenery a spotrebný materiál.

Telekomunikačné montáže. Elektromontáže, revízie. Zabezpečovacie systémy-EZS: -kódové klávesnice a zámky -malé stredné, veľké, rádiové systémy EZS -kartové systémy vstupu a dochádzky -videodetekčné systémy. Protipožiarne systémy EPS: -zhášacie zariadenie -malé, stredné a veľké systémy. Audo-video systémy. Informačné ...

Predaj, e-shop: - autochladničky - elektrospotrebiče - záhradný nábytok - záhradná technika.

Návrhy, inštaláciu a správu sietí i zálohovanie dát. Predaj výpočtovej a kancelárskej techniky.

Starostlivosť o výpočtovú techniku, telekomunikačnú techniku a pripojenie k internetu. Servis hardvéru PC a serverov, inštaláciu a konfiguráciu programového vybavenia, výstavbu počítačových sietí ako metalických tak bezdrôtových.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - kancelárska technika - výpočtová technika - počítače, notebooky - softvér - monitory - skenery (scannerry), tlačiarne - digitálne fotoaparáty - digitálne projektory. Inštalácia sietí. Poradenstvo: - hardvér, softvér (HW, SW).

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - LED osvetlenie, žiarovky, trubice.

Predaj, servis: - kancelárska technika - výpočtová technika.

Predaj, servis a montáže: - klimatizácia - chladiaca technika.

Meracie a informačné technológie pre energetiku. Výskum, vývoj, predaj, montáž, oprava, servis: -systémy synchrónneho merania WAM, WAMS -zariadenia pre priemyselnú komunikáciu medzi objektmi v energetike -meranie a automatizácia, ASRTP -monitorovanie vozidiel pomocou GPS -vývoj a aplikácia programového vybavenia, SW pre priemyselné ...

Opravy a servis spotrebičov Brno a okolie Opravy a servis práčok, umývačiek, varných dosiek, sporákov, rúr, digestorov a sušičiek.

predaj: -výpočtová, telekomunikačná a kopírovacia technika.

Zháňate kúrenára? Potrebujete vykonať revíziu alebo opravu kotla či radiátora? Firma Jan Holešovský od roku 1992 pôsobí v obore voda, kúrenie, plyn a ponúka tak dlhoročnú prax, skúsenosti a kvalitne odvedenú prácu. Vykonávame kompletné plynoinštalačné a kúrenárske práce, servis a výmeny plynových kotlov, výmeny radiátorov ústredného kúrenia, ...

Špecializovaný e-shop, autorizovaný predajca kávovarov značiek SAECO PHILIPS, GAGGIA (Taliansko) a JURA (Švajčiarsko) a talianskej kávy.