Maloobchod, veľkoobchod, predaj, e-shop: -písacie potreby -školské potreby -kancelárske potreby -papier -kancelárska technika -baliace potreby -hygienické a čistiace prostriedky

Montáž: -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. -vjazdové brány. -garážové vráta.

Predaj a servis výpočtovej techniky. Kompletné služby v odbore IT. Predaj, servis, správa systémov a poradenstvo. Opravy počítačov u zákazníkov. Servis notebookov Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Prahe 4 zadarmo! Základná hodinová sadzba 350, - Sk / hod.

Elektrotechnický materiál. Komponenty pre elektrotechniku:

Predaj a prenájom - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotrebný materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Predaj a prenájom - tlačiarne - spotrebný materiál Servis - tlačiarne.

Montáž a servis elektrickej požiarnej signalizácie. Dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky a následné vykonávanie: - revízia - skúšky - servis zariadenia EPS, vrátane zaistenia predprojektovej a projektovej dokumentácie a nadstavbového systému pre centrálne ovládanie veľkých celkov zariadenia EPS a vytvorenie.

Distribúcia, predaj: - elektronických súčiastok. Autorizovaný distribútor: - STMicroelectronics, RECTRON, SYFER, NOVACAP, YAGEO, PHYCOMP, VITROHM.

Autorizovaný predaj, odborná inštalácia a servis klimatizácie DAIKIN. Ponúkame tepelné čerpadlá DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme viac ako 20 rokov praxe v odbore. Naším cieľom je kvalita..

Špecializovaná obchodná firma v oblasti klimatizačnej techniky. Zvlhčovanie pre priemysel, komerčné stavby, zdravotníctvo Odvlhčovanie pre priemyselné technológie, chladiarne, zimné štadióny Odvlhčovanie bazénov a tepelné čerpadlá pre bazény Presná klimatizácia pre počítačové sály Dverné clony ALP materiál na výrobu predizolovaného ...

Práca: - vodoinštalácia - kúrenárstvo

Predaj - kancelárske vybavenie Predaj - hardvér Outsourcing Správa - siete

Dodávka, konzultácia, montáž, servis - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - prístupové systémy

Návrhy, dodávka, montáž a servis - záložné zdroje - UPS

Predaj a servis počítačových zostáv, notebookov, periférií, softvéru, doplnkov k výpočtovej technike, navigácii a spotrebnej elektroniky.

Veľkoobchod, predaj: -chladiaca, klimatizačná technika -klimatizácia, klimatizačné jednotky LG* a YORK: -domácnosti -komerčné budovy -priemyselné použitie -príslušenstvo -chladiaci a mraziaci nábytok ARNEG, FRAMEC, MAWI, GRAM/DERBY, ISA*, LIEBHERR: -chladničky, mrazničky PERFEKT -chladiace, mraziace a teplé predajné ...

Predaj, e-shop: -výpočtová technika. -počítače. -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentácií. -správa počítačových sietí.

Práca: -elektromontážne. -montáž elektronické zabezpečovacie systémy.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a ...

Výroba: -káblové zväzky. -káblová konfekcia. Kovovýroba: -plechové polotovary. -lakovanie.

Všetko pre Vašu kúpeľňu - vane, sprchové kúty, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok, sanitárna keramika, doplnky, zrkadlá, osvetlenie, obklady, dlažby, rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier, 3D grafické návrhy.

Výroba, montáž a opravy: - elektrických zariadení - elektromontáže

Oprava, servis: -počítače. -notebooky. Služby: -tvorba webových stránok. -zostavenie počítača na mieru. Poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky.

Veľkoobchod: -komponenty na chladenie a klimatizáciu. Distribúcia (rozvoz na miesto určené zákazníkom): -komponenty pre čpavkové, priemyselné, chladiace zariadenie -chladiaca technika. Sortiment: -klimatizačné zariadenie -komponenty chladiacich okruhov -montážny a spotrebný materiál -príslušenstvo a náhradné diely používané v ...

Predaj, e-shop, oprava, servis: - mobilné telefóny - príslušenstvo

Predaj: - gramofóny - hudobné nosiče - zosilňovače - reproduktory - Hi-Fi technika - elektro - audiotechnika