Dodávka, servis a poradenstvo - technológie pre elektrotechnický priemysel kontrolné systémy Dodávka - technológia pre elektrotechnický priemysel - SMT technológie - zariadenia na výrobu dosiek plošných spojov - spájkovacia technika Školenia - v oblasti technológií pre elektrotechnický priemysel Servis ...

Výroba, predaj: -záhradné stojanové svietidlá -vonkajšie svietidlá, osvetlenie. Internetový obchod, predaj: -interiérové svietidlá: -nástenné a stropné, moderné, klasické, detské, kúpeľňové, kuchynské svietidlá -vonkajšie osvetlenie vlastnej výroby aj z dovozu. Návrhy osvetlenia do novostavieb.

Ponúkam spracovanie návrhov reklamnej i nekomerčnej grafiky a práce v odbore fotografie a videá.

Služby: -správa serverov -zálohovanie dát -správa operačných systémov Oprava, servis: -počítače

Maloobchod, predaj, inštalácia: - servery VMware, Linux - poštové servery, - počítače, siete - výpočtová technika, - softvér, - komplexná ochrana firmy - bezpečnostné riešenie.

Predaj, opravy: - počítače. Návrhy a realizácia: - počítačové siete.

Maloobchod, predaj, servis, oprava, opravy: -výpočtová technika: -počítače, notebooky, tlačiarne -kancelárska technika -príslušenstvo. Inštalácia, správa: -počítačové siete -servery.

Servis, správa: -počítače -servery -siete LAN

Audiovizuálna tvorba, výroba a distribúcia Výukové a inštruktážne filmy pre rôzne druhy škôl, laickú verejnosť, výchovných pracovníkov, inštruktorské pracoviská, odborné poradne a ďalšie inštitúcie.

Predaj, oprava, servis: - počítaca - softvér - hardvér

Maloobchod, predaj: -domáce elektrospotrebiče -elektronika -svietidlá a inštalačný materiál -aktivácia programov Skylink -montáže satelitných kompletov a antén -domáce potreby Tescoma -Sadzka On Line terminál - hry, žreby, platby -bazár: športové, domáce potreby a elektro

Fotoateliér: -ateliérne farebné a čiernobiele foto -reportážne foto -vizitkové foto -expresné vizitkové foto -spracovanie fotografií na minilabe Fuji -tlač zväčšenín na papier do formátu 60x120 cm -tlač na plátno a jeho napnutie 55x120 cm -potlač tričiek, hrnčekov, vankúšov Zberňa zákaziek. Predaj fototovaru: -filmy, rámčeky, tašky, ...

Oprava, servis: -domáce spotrebiče -elektronika

Predaj, kompletný servis tlačiarní vrátane uceleného sortimentu náhradných dielov: Canon, Hewlett Packard, Lexmark, OKI, Epson, Olivetti a Xerox. Predaj, oprava, servis: -kancelárska technika -tonery -tlačiarne -faxy -spotrebný materiál. Predaj: -nové tonerové a atramentové kazety pre všetky typy kopírovacích strojov a ...

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Predaj a montáž klimatizácií do bytov a kancelárií.

Montáž, oprava, údržba, realizácia: - elektrické zariadenia - elektrozariadenia. Montáž: - bleskozvody. Projekcia a revízia.

Autorizovaný dovozca svietidiel MACTRONIC pre ČR a SR Predaj, distribúcia: - zdroje Narva - batérie a médiá Panasonic. Svietidlá: - tuzemská i zahraničná - interiérová, priemyselná, vonkajšia vrátane stožiarov.

Ponúkame nový a použitý nábytok z EÚ a zo SR. Predávame a vykupujeme nábytok rustikálny, sedliacky, masívny, starožitný, chalupársky, kuchyne, spotrebiče, sedacie súpravy, záhradnú techniku a všetko na stavbu. Vykupujeme kvalitný zánovný nábytok z olomouckého a pardubického kraja a z Prahy.

Kladenie podlahových krytín. Projektovanie, dodávky a montáže klimatizačných systémov, chladičov vody a zvlhčovačov.

Predaj, montáž, opravy: -antény, anténna technika. -satelity.

Montáž, opravy, údržba a revízia vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál (elektroinštalačná krabica, svorkovnica, domové zvončeky a iné) - murárske plastové naberačky - hmoždinky, skrutky - hladítka.

Distribútor bezpečnostných systémov: - kamerové systémy - biometria - perimetrické plotové systémy - videotelefóny.