Spoločnosť Archa s.r.o. je firma orientujúca sa na predaj aplikačného softvéru a širokú oblasť služieb s tým spojených. Navrhujeme a realizujeme hardvér. Dodáme značkové zariadenia na mieru. Ponúkame aj operačné systémy, kancelárske programy, grafické fonty a softvér, antivírusy a ďalšie. Zostavíme Vám lokálne počítače s externou správou ...

Dodávka: - informačné technológie Projekt, montáž: - lekárenský informačný systém

Montáže, inštalácia: - zabezpečovacích systémov - kamerových systémov - systémov vstupu, dohľadu, dochádzky - odpočúvacie a nahrávacie techniky. Ochrana utajovaných informácií. Kontrola nezamestnaných na pracovnej neschopnosti.

Predaj: - softvér - hardvér - vybavenie kancelárií.

Maloobchod, predaj, servis: - softvér - hardvér - výpočtová technika - kancelárska technika

Fotografovanie, vyvolávanie, spracovanie: -fotografií z farebného diapozitívu Výroba, predaj: -fotografií na porceláne Maloobchod, servis, predaj: -fotomateriálu -fotoprístroje, fotoaparáty.

Projekty elektroinštalácií. Montáže elektroinštalácií v priemyselných aj občianskych stavbách. Výroba rozvádzačov NN a MaR. Výroba monitorovacích panelov pre zdravotníctvo. Hromozvody. Revízia elektro. Montáže a opravy technologických zariadení. Počítačové siete.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekcia výbuchu plynu - detekcia toxických plynov - napájacie zdroje - horľavé a CO - stacionárne detektory úniku plynu - prenosné detekčné prístroje.

Remeslá, služby, montáž, opravy, servis, revízia - elektroinštalačná práca, elektroinštalácia Montáž, revízia - bleskozvody - elektrické zariadenia - kamerové a dochádzkové systémy

Maliarske práce Montáž osvetlenia Elektroinštalačné práce a rekonštrukcie: - byty - domy - priemyselné objekty. Stavebné práce

Predaj a servis anténnej aj satelitnej techniky. Poskytovanie bezdrôtového pripojenia k internetu. .

Ozvučovacia technika. Vývoj a výroba komponentov ozvučovacej techniky. Mikrofóny, stojany pre mikrofóny. Elektroakustické zvony. Zariadenia pre sluchovo postihnutých. Reprosústavy. Zosilňovače.

Zaoberáme sa inštaláciami zabezpečovacích systémov JABLOTRON, kamerovými systémami, modernými elektroinštaláciami a elektrickým podlahovým vykurovaním. Elektroinštalácia, elektromontáže, slaboprúd, silnoprúd, elektronické zabezpečovacie systémy, domové telefóny a videotelefóny, dátové siete, kamerové systémy atď.

Odsávacie zariadenie Potrubné systémy Filtračné jednotky Odprašovacie zariadenie Ventilátory Kovovýroba Práškové lakovanie

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a softvér pre štátnu správu a samosprávu, školy, rozpočtové a príspevkové organizácie, Gordic" -hardvér, softvér -školenie užívateľov (najlepšie priamo na pracovisku užívateľa s jeho PC aj programami) -inštalácia softvér, ekonomický SW -softvérová údržba PC -komplexné služby pre organizácie bez ...

Vývoj a výroba elektronických zariadení. Návrh elektrického zapojenia a dosiek plošných spojov. Aplikácia jednočipových, mikroprocesorov . Komunikácia RS232, USB, RS485, Modbus, CANopen, Ethernet. Zariadenia pre priemysel, koľajové vozidlá. Prevedenie pre výbušné prostredie (pevný záver, iskrová bezpečnosť). Skúšky EMC v autorizovanej ...

Remeslá, služby - elektroinštalácia Výroba - elektrické rozvádzače - automatizácia pre papierenský priemysel a ČOV

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru Servis, predaj a modernizácia - počítačové siete.

Realizácia a revízia elektroinštalácií domov a bytov. Tvorba internetových prezentácií. Predaj náplní do tlačiarní.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovácie - kazety a tonery do tlačiarní - IT poradenstvo.

Inštalácia, oprava: - antény, antén

Servis elektronických zariadení. Inštalácia slaboprúdových rozvodov. Servis vodoinštalácií, kúrenie. Stavebné práce, rekonštrukcia bytových jadier.

Predaj výpočtovej techniky. Reklamné a grafické štúdio. -tvorba webových stránok, redizajn a úpravy už vytvorených stránok -SEO optimalizáciu pre vyhľadávače a pokročilú administráciu k vlastnej SEO-správe -grafické práce, reklamná činnosť, zaistenie veľkoobjemovej tlače -fotografovanie a filmovanie.

Montáže technológií chladenia chladiaceho nábytku a chladených priestorov. Výroba a montáže technológie chladenia priemyselnej vody. Montáže klimatizácií a tepelných čerpadiel.