Predaj a inštalácia elektrické a elektronické zabezpečovacie zariadenia.

Oprava, servis: - počítače Služby: - pripojenie k internetu - tvorba webovej stránky

Predaj elektroinštalačného materiálu a svietidiel: - osvetľovacia technika - elektroinštalačný materiál - priemyselné svietidlá.

Maloobchod, predaj: -spotrebný materiál z oblasti výpočtovej techniky -hardware -softvér -svietidlá Služby: -webdesign -internetové pripojenie

Predaj, e-shop, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače

Montáž zabezpečovacích a kamerových systémov.

Dodávka: - káblové súbory CELLPACK

Výroba, vývoj, distribúcia, predaj: -informačné panely na meranie rýchlosti vozidiel -rádiová identifikácia -zákaznícka elektronika, elektroniky. Predaj: -spínané napájacie zdroje Meanwel, Excelsys -LED svetelné zdroje. Vývoj a osadzovanie plošných spojov. Sídlo firmy: -Zlín - Březnice 66, 760 01.

Reštaurácia -posedenie v príjemnom prostredí s milou obsluhou. -kvalitné jedlo a dobré pitie. V letných mesiacoch je možné posedieť na terase, odkiaľ je pekný výhľad do okolia a na celý športový areál vrátane detského ihriska. Pre menšie akcie (cca 25 hostí) máme salónik s barom a herňu s biliardom. Mimo vlastný priestor reštaurácie je k ...

Projektovanie a realizácia kuchýň a interiérov na zákazku. Tvoríme: - kuchyňa - vstavané skrine - obývacie zostavy - spotrebiče.

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožiarnych systémov a elektrických silnoprúdových a slaboprúdových zariadení a rozvodov.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače - notebooky.

Montáž - osvetlenie Elektrikárske prácerekonštrukcia - domové rozvádzače Rekonštrukcia - kuchyňa Sadrokartonárske práce

Výroba, dodávka: - technológie a stroje na výrobu káblov.

Bazár, výkup a predaj - domáce spotrebiče - elektro - elektronika.

Výroba: - káblová konfekcia pre koľajové vozidlá a autobusy

Predaj, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika - spotrebná elektronika - fotoaparáty

Predaj, oprava, servis: - spotrebná elektronika - televízia

Predaj, inštalácia, projekcia a revízia: - elektronických zabezpečovacích a požiarnych zariadení, - kamerové, informačné a ozvučovacie zariadenia, - bezdrôtové-rádiové alarmy, EZS.

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Komplexné služby pre domácnosti - upratovacie služby - aranžovanie nákladov a interiérov - predaj IT, návrh, servis a inštalácia počítačov - predaj audio video techniky.