Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika Služby: - návrhy, tvorba webovej stránky - inštalácia, údržba a správa počítačových sietí

Predaj, montáž a servis: - domáce spotrebiče - klimatizácia.

Predaj, prenájom: - kávovary Predaj: - káva

Výroba, predaj, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizácia

Projekcia, výroba: - svetelný zdroj s LED diódami nemá v SR konkurenciu, každá dióda je vymeniteľná bez demontáže celého svetla, ľahko vytvorí praktické svietidlo od 20W až do 420W. Je oveľa lacnejšie oproti iným systémom. Sídlo: Mlynská 326/13 602 00 Brno.

Prevádzka, prenájom, servis, oprava: -zábavná technika - výherné a zábavné automaty, všetkého druhu -vybavenie, vybavovanie herní.

Maloobchod, predaj, montáž: -elektronické zabezpečovacie systémy -požiarne systémy -prístupové systémy

Predaj: - snímače čiarového kódu - dochádzkové terminály.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied -Reklamná ...

Predaj, servis, montáž: - kancelárska a výpočtová technika.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Oprava, servis, revízia: - vyhradené elektrické zariadenie: - relé pre železničnú zabezpečovaciu techniku

Výroba rozvádzačov nízkeho napätia. Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Maloobchod, predaj: -lovecké a poľovnícke potreby

Dodávka, montáž - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - domáce videosystémy a zvončeky

Veľkoobchod, maloobchod: - výpočtová technika. Veľkoplošná tlač, grafika, webdesign.

Výroba, predaj: -transformátory -tlmivky -toroidy -transformátory pre nf a vf aplikácie -meracie trans. napätia a prúdu -prúdové snímače -servomotory...

Služby: - vytvorenie videozáznamu a jeho spracovanie - prenájom videotechniky - urobenie leteckých záberov - ozvučenie - tlač fotografií z videozáznamu - tvorba www stránok

Výhradné zastúpenie firmy GIRA SRN. Dodávky: - elektroinštalačný materiál - zariadenie na domovú komunikáciu. EIB (Európska inštalačná zbernica): - dodávky zariadenia, poradenstvo, projekcia, montáž, servis. Certifikácia EIBA BRUSSEL. Certifikácia zariadenia EIB EZÚ PRAHA.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom sušičov rúk a sušičov vlasov. Nielenže na našich stránkach nájdete vysoko kvalitné sušiče a sušiče nemeckej značky Starmix, ale ponúkame vám aj transparentný servis počas záruky aj následne po nej vďaka našim partnerom. Poskytujeme aj poradenstvo s výberom a dodanie náhradných dielov.

Zaoberáme sa špecializáciou na opravu všetkých značiek notebookov a stolných PC bez ohľadu na ich vek. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a snažíme sa vyhovieť jeho požiadavkám a navrhnúť optimálne riešenie. Svoje služby poskytujeme na našej prevádzke alebo u Vás doma.

Bazár a záložňa. Vykonávame výkup a predaj použitých vecí, šperkov, elektroniky, mobilných telefónov, športových potrieb, náradia, starožitností atď.

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovacie systémy - prístupové systémy