Montáž, oprava, servis: - kamerové a zabezpečovacie systémy

Výroba: -rozvádzače -bytové, priemyselné -meranie, regulácia. Práca: -elektromontážne.

Ponúkame montáž a servis elektronickej zabezpečovacej a požiarnej signalizácie, kamerových systémov a štruktúrovanej kabeláže. Vykonávame elektromontáže.

Výrobca a dodávateľ káblov a vodičov. Dodávateľ výsuvných energetických stĺpikov MOSER - SYSTEMELEKTRIK: -káble pre priemyselnú elektroniku a -tepelne odolné káble a kompenzačné vedenie: -bezhalogénové bezpečnostné káble, silové a oznamovacie: -dátové a BUS* káble pre štruktúrovanú kabeláž, LAN*, WAN* -gumové gumové flexibilné káble, ...

Servis počítačov a mobilných telefónov značky Apple. Hardwarové aj softwarové opravy, záchrana poliatych zariadení Apple.

Predaj systémov na riadenie firemných procesov pre stredné, veľké, ale aj malé firmy, komplexný podnikový softvér, SW ABRA Gx.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Poskytovanie softvér Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - náradie, záhradná technika.

Výroba: - elektronické transformátory LED a Halogén, Termík-x úspora energie, svetlá na noty.

Vitráže: - výroba a dizajn - reštaurovanie - dverné výplne - zrkadlá - svietidlá - umelecké predmety.

FitCraft Energy vyrába veľkokapacitné akumulátory pre ostrovné systémy – SAVEBOX. Ide o zariadenie na uchovanie elektrickej energie z obnoviteľných zdrojov, ktoré je možné dobíjať z fotovoltaiky, veternej turbíny, zo siete či generátora.

Revízia: - elektrické zariadenia - elektrické pracovné stroje - spotrebiče. Opravy elektrických zariadení. Školenia elektrikárov. Poradenská činnosť. Infrakúrenie.

Služby v oblasti servisu výpočtovej techniky - odvírenie počítačov a notebookov - opravy PC, notebookov, netbookov - inštalácia a preinštalovanie operačného systému - zálohovanie dát.

Montáž, oprava: - elektrické zariadenia - priemyselné aj domové inštalácie do 1000 V.

Predaj, inštalácia, oprava, servis: - počítače - tablety - notebooky - kamerové systémy - pokladne

Služby - softvérové riešenie na mieru - programovanie - poradenstvo v oblasti informačných technológií.

Internetový obchod, e-shop: - ventilátory, vetráčiky na chladenie notebookov.

Pixalated: - tvorba webových stránok - servis PC, laptopu, mobilného zariadenia - návrh a realizácia siete - grafika.

ELEKTRO – Mrlák Služby: - elektrotechnika - slaboprúdové rozvody - programové práce na zariadeniach - elektroinštalácia domov a bytov, priemyselných objektov, strojov pre priemysel - rekonštrukcia elektroinštalácie - bleskozvody - montáž a dodávka poplachových zabezpečovacích a tiesňových systémov (PZTS) - odstránenie závad po revíziách ...

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - inteligentná elektroinštalácia.

Hudobná produkcia, ozvučenie, DJ. DJ: - kluby, diskotéky - firemné akcie - svadby - narodeninové oslavy. Vybavenie: - vlastná zvuková technika - vlastná svetelná technika - vlastný mix pulty - vlastné prehrávače.

Filip Šikola WEST-END SK Servis výpočtovej techniky. Vykonávame servis počítačov, správu počítačových sietí, odvírenie počítačov, tvorbu www stránok a ďalšie IT služby. Sídlo: Bratříkov 101, 468 21, Penčín.

Reklamné činnosti Správa registratúry Vedenie účtovníctva Spracovanie dát a údajov Prieskum trhu a verejnej mienky Organizovanie dobrovoľných dražieb Poradenská činnsoť v stavebníctve Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných živností Služby ...

Pobočka. Maloobchod, predaj: - fotoaparáty (digitálne) - foto potreby - fotofilmy, filmy - rámčeky na fotografie. Služby, fotozberna, vyhotovenie: - fotografie.

Služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - opráv a údržba verejného osvetlenia - zemné práce