Projekcia, revízia, servis: -rádiové siete Predaj, montáže, servis rádiostaníc: -profesionálna Motorola, - občianske a amatérske vysielačky - antény a príslušenstvo -protihlukové náhlavné súpravy k rádiostaniciam.

Špecializovaný predajca osvetľovacej techniky. Interiérové a exteriérové, moderné svietidlá, priemyselné a technické osvetlenie, svetelné zdroje. Zaisťujeme návrh, výpočet osvetlenia a realizáciu. Maloobchod a veľkoobchod.

Veľkoobchod: - elektrotechnický materiál - káble a vodiče silové, nehorľavé, výťahové, dátové, oznamovacie - istiace, spínacie a ovládacie prvky - rozvádzače a rozvodnice - rúrky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -elektronika -televízia, tv** -satelit -video.

Obchod špecializovaný na spotrebnú elektroniku, predovšetkým na práčky, umývačky riadu, chladničky, mrazničky a sporáky. Ďalej ponúkame malé spotrebiče, domáce kiná a DVD, digitálne fotoaparáty, televízie, kamery a GPS navigácie. Výpredaj tovaru, splátkový predaj na diaľku.

Predaj a servis: - výpočtová technika - serverové komponenty - softvér - príslušenstvo.

Prevádzkovanie: -hracie výherné a nevýherné automaty.

Predaj, montáž a servis pobočkových telefónnych ústrední Panasonic, Alcatel a Siemens. Optimalizácia telefónnych nákladov.

Veľkoobchod, projekcia a predaj: - LED svietidiel pre komerčné a priemyselné riešenia: - interiérové osvetlenie - PIR Parking LED svetlo, vstavané kazetové a výklopné LED osvetlenie - exteriérové verejné osvetlenie - priemyselné halové osvetlenie. Spoločnosť má vlastné konštrukčné a projekčné oddelenie.

Predaj: - svetelné káble pre interiéry a exteriéry - profesionálne dekoračné osvetlenie.

Maloobchod, e-shop: - LED osvetlenie, svietidlá - LED pásky.

Predaj, servis, oprava, konzultácia: -notebooky, PC -prenosné počítače, notebooky TOSHIBA -počítačové siete -systémové riešenia -tašky DICOTA pre notebooky -HEWLET-PACKARD hardvér, spotrebný materiál (monitor, klávesnica, myši, grafika, pamäťové karty).

Implementácia, predaj: - identifikačné systémy, ktoré zahŕňajú dochádzkový, prístupový aj stravovací systém.

MYTEC zaisťuje dodávku a montáž modernej technológie pre kancelárie a rodinné domy.

Realizácia, výroba: - informačné, komunikačné a internetové systémy - internetové terminálov.

KLEINER s.r.o. sa zaoberá projektovou činnosťou vo výstavbe. Zaisťujeme: - pozemné stavby - skúšanie a diagnostika stavieb - vodohospodárske stavby - špecializácia stavby zdravotno-technickej - technika prostredia stavieb - špecializácia vykurovania a vzduchotechnika, zdravotná technika, elektrotechnické zariadenia - meranie objemovej ...

E-shop: - elektrotechnika pre dom a záhradu - odpudzovače, plašiče škodcov - meniče napätia - záložné zdroje - akumulátory - nabíjačky - teplomery, termostaty - foto - video príslušenstvo - ďalekohľady

Karel Štycha prevádzkuje e-shop. Predaj v oblastiach: - auto-moto - šport - hračky a zábava - upratovanie - kuchyňa - domácnosť - záhrada - elektro - nábytok - dielňa - bazény - zdravie a krása.

Práca: - elektroinštalatérske - elektrorevízia - revízia bleskozvodov Montáž: - kamerové systémy - zabezpečovacie systémy - satelitná, anténna technika. Maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál. Predajňa: - Kloboucká 763, Brumov-Bylnice - tel.: 778 071 120

Firma VZTECHNIK-servis sa zaoberá servisom a predajom výpočtovej techniky. Vlastníme predajňu výpočtovej techniky, kde máme v sortimente: - zostavy aj jednotlivé komponenty pre PC - tlačiarne aj spotrebný materiál pre tlač vrátane papiera - internet pre verejnosť. Ďalej zaisťujeme: - montáž bezdrôtového pripojenia k internetu - správu ...

E-shop: - kancelárska technika - klimatizácia - LED osvetlenie - mobilné telefóny - spotrebná elektronika - tepelné čerpadlá - výpočtová technika - ozvučovacia technika

Predaj a montáž centrálnych vysávačov HUSKY a DuoVac. Servis výpočtovej techniky. Montáže dátových a televíznych rozvodov.

Jiří Říhá elektro je firma, ktorá sa zameriava na predaj, montáž a opravy zariadení pre príjem DVBt (digitálne pozemné) a DVBs (digitálne satelitné) televízie. Zaisťujeme: - domáce rozvody - STA stanica pre viacerých účastníkov - inštalácia - naladenie koncových zariadení.

Výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení - elektroinštalačná práca - montáže rôznych elektrovoltaických systémov, internetových sietí a PC.

Bezpečnostná agentúra. Projekcia, montáž: - zabezpečovacie zariadenie.