Predaj, maloobchod: - kancelárske potreby - papier, obálky, bloky - výpočtová a kancelárska technika - občerstvenie a nápoje - drogéria a upratovanie - elektronika, foto a optika.

Výhradný distribútor švédskeho výrobcu priemyselných odsávacích systémov AB Ph. Nederman & Co. pre SR. Nízkopodtlakové odsávanie, laboratórne odsávanie.

E-shop, bazár, komisný predaj - nábytok - postele - skrine - elektrospotrebiče - chovateľské a rybárske potreby.

Veľkoobchod: - boilery TÚV - elektroinštalačný materiál - expanzomaty - komínové konštrukcie a vložky - kotly ústredného vykurovania. Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov - kúrenárske práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia kúpeľní - hydroizolácia stavieb - pokládka plávajúcich podláh.

Vývoj a výroba: - elektrické prístroje - skúšobné a unikátne jednoúčelové elektrické zariadenie - vykurovacie jednotky pre trakčné vozidlá - výzbroj skríň Servis a služby: - servis jednosmerných rýchlovypínačov a iných spínacích prístrojov - metrológia.

MILCOM servis a.s. ponúka: - predaj, servis a lízing výpočtovej techniky - ekonomický softvér SB KOMPLETER - dodávka lepidiel Jowat - laboratórna technika na kontrolu kvality mlieka, mliečnych výrobkov a ďalších potravinárskych komodít - hygienické potreby pre prvovýrobu mlieka a prevenciu mastitíd - vlhkomery pre obilniny, strukoviny, ...

Výroba, predaj odsávacích zákrytov so vstrekovaným (induktívnym) vzduchom Indukčné odsávacie zákryty pre veľkokuchyne. Jediné pravé, zákonom chránené indukčné odsávacie zákryty INDUCTair® podľa patentu Ing. Langera v SR. Spĺňajú všetky úlohy vetrania kuchýň s minimálnym vynaložením energií. Poradenstvo, projektovanie a inštalácia kuchynskej ...

Technické zariadenie budov TZB - kúrenie, chladenie, vzduchotechnika - inštalácia klimatizácií, kotlov, tepelných čerpadiel a rekuperačných jednotiek.

Elektroinštalačné práce a údržba verejného osvetlenia. Montáž tepelných čerpadiel.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MERANIE, SLUŽBY: - systémy merania a výpočtov tepla - komplexné meranie tepla - pomerové meranie - rozdeľovače nákladov na ústredné vykurovanie - spracovanie rozpočtu nákladov na vykurovanie - rozpočet nákladov na teplú úžitkovú a studenú vodu Komplexné služby vrátane zhotovenia súhrnných a individuálnych účtu.

Kuchyňa Paul - ponúkame kuchynské linky a kuchyne na mieru. V ponuke máme aj kuchynské spotrebiče, drezy a batérie, ďalej tiež 3D návrhy kuchynskej linky a cenovú kalkuláciu zdarma. Kuchyňa Paul, firma s dlhoročnou praxou.

Elektroinštalačné práce - montáž zabezpečovacích a kamerových systémov - systémy inteligentného riadenia.

Predaj, e-shop - elektroinštalačný materiál - LED osvetlenie - spínače, poistné a spínacie skrinky.

Internetový obchod, e-shop: - príslušenstvo k mobilným telefónom. Sídlo: Malé Podolie 38 37862 Kunžak

Zámočníctvo JAKOV A-Z Praha prevádzkuje veľkoobchod a maloobchod so sortimentom zabezpečovacej techniky, bezpečnostné zámky, zadlabacie zámky, dverové kovania, kľúče, autokľúče, cylindrické vložky, vrchné zámky, visiace zámky, samozamykacie zámky, dverné zatvárače, čipové systémy, generálne systémy, lištové zámky, vložky a ďalšie produkty z ...

Montáž, oprava, servis: - kamerové a zabezpečovacie systémy

Výroba: -rozvádzače -bytové, priemyselné -meranie, regulácia. Práca: -elektromontážne.

Ponúkame montáž a servis elektronickej zabezpečovacej a požiarnej signalizácie, kamerových systémov a štruktúrovanej kabeláže. Vykonávame elektromontáže.

Výrobca a dodávateľ káblov a vodičov. Dodávateľ výsuvných energetických stĺpikov MOSER - SYSTEMELEKTRIK: -káble pre priemyselnú elektroniku a -tepelne odolné káble a kompenzačné vedenie: -bezhalogénové bezpečnostné káble, silové a oznamovacie: -dátové a BUS* káble pre štruktúrovanú kabeláž, LAN*, WAN* -gumové gumové flexibilné káble, ...

Servis počítačov a mobilných telefónov značky Apple. Hardwarové aj softwarové opravy, záchrana poliatych zariadení Apple.

Predaj systémov na riadenie firemných procesov pre stredné, veľké, ale aj malé firmy, komplexný podnikový softvér, SW ABRA Gx.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Poskytovanie softvér Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - náradie, záhradná technika.