Predaj, servis, e-shop - mobilné telefóny Xiaomi smartphon - príslušenstvo a doplnky k telefónom - kryty, powerbanky, slúchadlá.

Spoločnosť T & S Ostrava, s.r.o. sa zaoberá analýzami rizík strojných zariadení a liniek, vrátane priemyselných, ďalej potom projekčnými prácami (EPLAN P8), realizačnými, výrobnými, obchodnými a servisnými službami v profesiách elektro a MaR. Ďalej zabezpečujeme odborné poradenstvo a autorský dozor. Sídlime v meste Klimkovice na adrese 30.apríla ...

Potrebujete opravu chladničky, mrazničky, umývačky alebo práčky? Spoľahlivá firma Chladservis Vara, spol. s r.o. v Brne vám zaistí kompletné a profesionálne autorizované servisné a obchodné služby v obore chladenia, plyn a elektro. Tiež poskytujeme záručný a pozáručný servis bielej techniky, spotrebnej elektroniky, varné a vykurovacej techniky, ...

Internetové poradenstvo: -dovoz a projektovanie ekologicky úsporného LED osvetlenie vrátane technických a montážnych prác. predaj: -LED žiarovky, bodovka -USB lampy -LED ručné lampy s laserovým ukazovateľom.

Autorizovaný obchodný a servisný partner KONICA MINOLTA. Maloobchod, predaj, montáže, záručný a pozáručný servis: -kancelárskych technika -spotřební materiál -Kopírovacie a tlačové potreby.

Oprava, servis: - elektronické a lampové príslušenstvo k hudobným nástrojom - hudobných nástrojov, snímačov, aparatúr pre hudobné nástroje, zosilňovačov, efektov, častí PA systémov, DJ techniky ... atď.

Počítače, PC bazár, servis, záložňa. Služby: - montáž - inštalácia softvéru - čistenie PC a notebookov - výkup (PC, notebooky, komponenty, konzoly, tablety, mobily, televízie a ďalšie) Výroba, montáž, predaj a oprava žalúzií, roliet a sietí proti hmyzu. Euro sušiaky. www.žalúzie-rýchlo.sk

Projekcia, realizácia, montáž: -klimatizácia. -vzduchotechnika.

Veľkoobchod, predaj: -elektromateriál Stavba, výstavba: -nové objekty -rekonštrukcia

Predaj predaj aktívnych a pasívnych elektrosúčiastok všetkých značiek a druhov, či už pre dopravné, telekomunikačné, leteckú, vojenskú, radarovú, automobilovú alebo priemyselnú techniku.

Obchod, eshop s LED produkty: - osvetlenie, žiarovky - žiarivky, osvetlenie schodiska, televízora

Radek Kilevník prevádzkuje eshop s LED pásikmi, LED diódy, LED žiarovky, LED svietidlá a mnoho iných druhov LED osvetlenia.