Práca: - elektroinštalácia - montáž elektronických zabezpečovacích systémov - montáž solárnych, fotovoltaických systémov. Stavebné práce: - rekonštrukcia interiérov.

Návrh, montáž, servis: - optické, metalické káble - štruktúrovaná kabeláž - zváranie optických vlákien.

Dodávka: - chladiaca technika - klimatizácia - priemyselné chladenie.

Dodávka, prenájom, inštalácia, servis: - elektronické šípky - výherné hracie prístroje - výherné lotériové terminály (VLT).

Dodávka, montáž: - divadelné vybavenie, technika - opony, šitie opôn - ohňovzdorná impregnácia textilného vybavenia - baletné povrchy.

Služby: - technická produkcia kultúrnych a spoločenských akcií - stavba pódií, tribún - dodávka svetelnej, zvukovej techniky.

Výroba - priemyselná PC technika - špeciálne IT systémy.

Automatizácia technologických procesov - dodávky automatizačnej a výpočtovej techniky - dodávky snímačov a automatizačných komponentov.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika Výroba, predaj: - záhradné krby - záhradný nábytok Zámočníctvo.

Služby: - pripojenie k internetu - montáž TV, satelity - štruktúrovaná kabeláž

Dodávka, montáž, regulácia: - vzduchotechnika.

Priemyselné elektroinštalácie. Inštalácia osvetlenia vonkajších plôch a parkovísk. Montáže osvetlenia priemyselných hál, predajní a hotelov. Revízia elektrických zariadení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Výroba, predaj: - mliekomaty Milkbot - technológia na spracovanie mlieka.

Činnosť: - elektroinštalačná práca - opravy elektrických rozvodov - montáž bleskozvodov - inštalácia elektronických zabezpečovacích systémov.

Výroba: - kovovýroba - vzduchotechnika.

Výroba: Transformátory do 80 000 VA, autotrafa, cievky - ISO9001 Elektrické rozvádzače - ISO9001 Služby: Elektroinštalácia a revízia - ISO9001 Opravy elektromotorov Prášková lakovňa

Naša spoločnosť sa zaoberá opravami a návrhy chladiacich zariadení, klimatizáciou ako pre bytové a komerčné priestory tak aj autoklimatizácií. Vždy sa snažíme navrhnúť najefektívnejšie riešenie podľa Vašich požiadaviek. Servis, montáže, opravy aj návrhy zabezpečuje špeciálne vyškolený personál. Zaistíme opravy, dodávku, montáž a servis piestových ...

Výroba, predaj, servis: - americké rulety - systémy na správu ruliet.

Maloobchod, predaj: -spotrebná elektronika. -elektrospotrebiče. -domáce spotrebiče. -televízory. -práčky.

E-shop: - ARDUINO a príslušenstvo - doska na krájanie - krabičky - LED žiarovky, svetlá - tonery

Predaj a inštalácia zabezpečovacieho systému ZEDER. Trezorový zámok, ktorý sa inštaluje na tyč riadenia. Pre zlodejov je to jedno z najhoršie prístupných miest, pretože zámok blokuje riadiaci mechanizmus a znemožňuje manipuláciu s vozidlom.

Eshop, predaj. - TRENDCHARGE – všetko pre nabíjanie Vášho elektromobilu. Výstavba a inštalácia nabíjacích staníc.