Výroba, predaj, e-shop - lahôdky - chlebíčky, obložné misy, šaláty, bagety, ... Prevádzkujeme potravinové a nápojové automaty.

služby - internetové pripojenie - webhosting - IT servis, opravy PC - hodinový manžel, práce v byte, v dome, vo výškach, na záhrade.

služby: - programovanie databázových aplikácií na zákazku a programovanie komunikáciou medzi informačnými systémami pre stredné a veľké firmy. predaj: - hardware

Vývoj a výroba elektroniky - vývoj nových elektronických zariadení - návrh a výroba plošných spojov.

Dodávka, servis, revízie, opravy - vzduchotechnika - digestory Výroba, dodávka - pozinkované potrubie - vzduchotechnické prvky a potrubie.

Oprava, servis: - spotrebná elektronika - televízory, domáce kiná, videotechnika - holiace strojčeky zn. PHILIPS. montáž: - satelitné, anténny technika - zabezpečovacia technika.

Návrh, montáž, servis - vzduchotechnika - klimatizácia - tepelné čerpadlá.

Predaj, montáž, servis: - bezpečnostná technika - kamerové systémy - dymové systémy - biometrické prístupové systémy - dymové systémy

Montáž, predaj, servis: - satelitné, anténny technika.

E-shop - pamäťové karty - čítačky - napájacie zdroje - batérie - kamery - switche - wifi routery.

Digitálne zvukové štúdio: - audio štúdio.

Obchody24.cz, e-shop: - domáce elektrospotrebiče - elektronika, audio - televízia - počítače - telefóny - fotoaparáty

E-shop - štúdiové svetlá - ateliérová svetla - trvalá svetla zostavy - prútené tovar - rolety.

Spoločnosť ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka pôsobí v obore elektroinštalácie - silnoprúd aj slaboprúd a vykonáva elektrikárske práce. Zabezpečíme montáže aj rekonštrukcie elektroinštalácie - silnoprúdové inštalácie pre priemyselné budovy i občianske stavby a montujeme slaboprúdové systémy v budovách. Zaistíme montáže, servis, elektro revízie, ...

Spoločnosť ASBIS CZ spol. s r.o. je jednou z popredných distribučných firiem na trhu IT v SR zaoberajúca sa výhradne veľkoobchodnou činnosťou. Sortiment produktov potrebný k stavbe: - PC - notebookov - serverov - sietí od približne 70 významných svetových výrobcov a dodávateľov.

Výroba, predaj: -Elektronické súčiastky a prístroje: -relé a stmievače -Inels - inteligentná elektroinštalácia -Meracie, kontrolné prístroje -napájecí zdroje -jističe -proudové chrániče -modulové stýkače -termostaty -ovládací a signalizačné moduly -Bezdrôtové elektroinštalácie RF control.

Internetové služby, predaj kamerových systémov a zabezpečenia.

Predaj, servis, montáž, e-shop - počítače - domáce spotrebiče - elektro náradia. činnosť - elektromontáže.

Ochrana ovzdušia je hlavnou náplňou našej firmy, ktorá patrí k tradičným výrobcom filtračnej techniky od roku 1984. Výroba a predaj priemyselnej filtrácie, výroba zariadení pre vodorovnú a zvislú dopravu, zariadenie prebierky obilnín, oceľové konštrukcie, zásobníky a potrubie. Obchodným partnerom ponúkame komplexné riešenie problematiky ...

Vývoj, výroba: - herné systémy pre lotériová a herný priemysel

Servis, opravy - spotrebná elektronika - tv, televízory - satelitné prijímače - monitory - diaľkové ovládanie.

Oprava, servis, predaj: - počítače - výpočtová technika.