poskytuje: -Bezdrôtové pripojenie k internetu. internetová kaviareň Predaj, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware MOCI sietí, tvorba sietí, Novell, WIN NT.

E-shop - elektroinštalačný materiál - osvetlenie - vypínače, zásuvky. Príjem a reklamácie - adresa: Hnojník 408, 739 53 Hnojník, okres Frýdek Místek.

Montáž, inštalácia - zabezpečovacie zariadenie - alarmy.

predaj - počítače - notebooky - navigácia.

Cestné motorové nákladné autodoprava: -doprava tovaru a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnosť do 3,5 t.

Cukrárska, cukrárenská výroba: -zákusky, rolády, rezy -cukr-vianočné, veľkonočné -dorty-svadobné, narodeninové, k slávnostným príležitostiam -dezerty -výroba podľa priania zákazníka.

Luxusné kaviareň na námestí v centre mesta Vyškova: -kapacita 50 miest -samostatná herňa s ruletou a jackpoty -internet, bezdrôtové pripojenie WIFI -káva ILLY (ako jediná vo výškovom a okolie) -pivo Plzeňský prazdroj, Gambrinus -nealkoholické nápoje alkoholické nápoje -značková vína, značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina, ...

Vývoj, dodávka, montáž, servis - ventilátory - meracia technika - elektronické a mechatronickej komponenty - elektronika pre letectvo.

Predaj, oprava, servis: - hudobné nástroje - zvuková a svetelná technika

E-shop - odšťavovače - destilačné prístroje pre úpravy vody - lisy na výrobu oleja.

služby: - autoelektro servis - chiptuning. Oprava, servis: - televízia - audio, video - počítače. Montáž, servis: - antény.

služby: - výpočty, meranie a návrhy osvetlenia - dodávky osvetlenia (riešenia pre priemyselné haly, výrobné haly, sklady, predajne, autosalóny, parkovacie domy, kancelárie) - školenia a kurzy programu Dialux / EVO pre výpočty osvetlenie

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárne - tepelné čerpadlá - LED osvetlenie - zabezpečovacie systémy. činnosť - elektroinštalácie.

činnosť - elektroinštalácia - elektromontáže - elektronické zabezpečovacie systémy - bleskozvody - kamerové systémy.

služby - predaj a opravy počítačov, notebookov - návrh a realizácia PC sietí - návrh a realizácia kamerových systémov, zabezpečenie objektov a majetku - internetové pripojenie.

predaj: - mobilné telefóny a príslušenstvo

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Překladatelská a tlmočnícka ...

Spoločnosť ELEKTROVASURY sa zaoberá stavebnou činnosťou v oblasti montáže elektrických zariadení, zemnými prácami aj v náročných kopcovitých terénoch. Prevádzkujeme tiež penzión a športové a dostihovú stajňu. Stavebná činnosť: - vykonávanie prác na stavbách telekomunikačných a silových káblových vedení VN a NN, verejných osvetlenie, ...

Pripojenie k internetu ISP Montáž počítačových sietí Montáž zabezpečovacích systémov servis - počítače - počítačové siete

Predaj, montáž, servis: - satelitné a anténny technika - televízne antény - satelity - kamerové systémy - EZS Elektroinštalácie, elektromontáže.

práca: - revízie elektrických zariadení - elektrorevízie - elektroinštalácie.

práca: - slaboprúdové elektroinštalácie - montáž domácich telefónov, bezpečnostných systémov.

Oprava, servis: - mobilné telefóny - počítače

Vývoj, výroba, predaj: - svietidlá služba: - tvorba svetelných riešení