Predaj počítačov PC. Servis a predaj výpočtovej techniky. Sme certifikovaný partner COMFOR, STORMWARE, ESET. Inštalácia, predaj, správa, konzultácie pre účtovný program POHODA, ekonomický systém POHODA SQL (tlačové zostavy, tvorba nových agend, školenia), antivírusy ESET NOD32, SMART Security, COMFOR PC. Správa sietí, serverov, outsourcing, ...

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia.

predaj - foto a príslušenstvo - fotoaparáty, digitálne kamery - filmy, objektívy - brašne - rámčeky na foto - ďalekohľady - mobilné telefóny a príslušenstvo. služby - fotokiosek - foto práca, Sspracovanie fotografiu všetkých formátov - preukazovej foto - kopírovanie čiernobiele a farebné.

služby: - technické zabezpečenie kultúrnych, spoločenských a športových podujatí

Výroba, predaj, inštalácia, montáž, opravy (aj generálne), servis, údržba, revízie, skúšky, rekonštrukcie, zriaďovanie: -Elektrické zariadenie -Elektrické stroje, prístroje -výrobky, zariadení spotrebnej elektroniky -Meracie, regulačná technika -vyhrazená zdvíhacie zariadenie -poplašná zariadení.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Navrhujeme, dodávame a servisujeme zabezpečovacie prvky. Alarmy, kamerové systémy a dochádzkové systémy. Návrh a konzultácie zabezpečenia ZADARMO

Zaoberáme sa predajom nových i použitých iPhonov na našom e-shope Atronic.cz, ponúkame aj servis pre mobilné telefóny v Plzni a okolí.

Prevádzkujeme internetový obchod s ponukou elektroniky. Nájdete u nás počítače, notebooky i tablety. Vyberať môžete tiež z ponuky tlačiarní a skennerů. Nechýba u nás ani kvalitné foto a video technika, Drone, ďalekohľady alebo herné konzoly.

Predné e-shop s príslušenstvom k vášmu mobilnému Apple zariadenia - iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook. Obrie ponuka produktov - kryty, obaly, držiaky, tvrdené sklá a fólie, nabíjačky, slúchadlá a ďalšie. Tovar máme fyzicky skladom. Štandardne do 2 dní u vás doma. Pri objednávke nad 600 € doprava zadarmo. Osobný odber v Brne a v Tábore.

Dodávame a montujeme najmodernejšie bezpečnostné technológie. Jedná sa najmä o elektronické zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všetky prvky s bezpečnosťou objektov priamo súvisiace. DÔVODY PREČO S NAMI -Osobné a korektný prístup -Vysoká odborná úroveň -všetko vyriešite na jednom mieste -Záleží nám na dlhodobé ...

Sme oficiálny predajca hardvérových peňaženiek pre kryptomena - Ledger NANO S. Pomocou tohto zariadenia budú vaše kryptomena v úplnom bezpečí. Viac info na Cryptoshop.cz!

Expresný servis notebookov a počítačov na počkanie v Prahe. Opravíme Vám zariadenie na počkanie a to aj u Vás doma. Sme lacný a rýchly pozáručný servis. Servisujeme Všetky značky zariadenia. Servis notebookov Servis Pc Servis smartphone na počkanie

Telefóny a telefónne ústredne Panasonic | SERVIS PANASONIC | OBCHOD | PODPORA | NONSTOP SERVIS. Špecializovaný obchod a servisné stredisko pre telefónnej ústredne.

Sme medzinárodne uznávanou technologickou spoločnosťou, ktorá sa zameriava na odbor systémovej integrácie. Potrebujete spoľahlivého partnera v odbore priemyselnej komunikácie a priemyselnej automatizácie? Dokážeme sa prispôsobiť takmer akýmkoľvek požiadavkám a vždy splniť vaše najvyššie očakávania.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Zameriavame sa na výhradné servis a opravy produktov Apple, najmä iPhone, iPad, iPod, MacBook, Watch a Apple TV. Profesionálny a rýchly servis Apple zariadení na počkanie a so zárukou. Zároveň ponúkame softvérové poradenstvo, upgrady počítačov Apple pod.

PanaTEL s.r.o. - telefónne ústredne PANASONIC - Telefóny a telefónne ústredne Panasonic. SERVIS PANASONIC OBCHOD PODPORA a NONSTOP SERVIS. Špecializovaný obchod a servisné stredisko pre telefónne ústredne značky Panasonic.

Naša firma sa zameriava na oblasť osvetľovanie, energeticky úsporné projekty a dodávky technologických celkov

Oprava, servis: - tlačiarne a multifunkčné zariadenia

Dodávka, montáž, servis: - počítače - výpočtová technika - softvér Inštalácia sietí LAN / WAN.

Spoločnosť retec Jiří Vašíček sa zaoberá predaj a servisom tlačiarní, kopírok, dataprojektorov a kancelárskej techniky všetkých značiek. Taktiež dodávame tonery a atramenty. Naša firma pôsobí v Liberci a v okrese Jablonec nad Nisou. Servis, oprava, predaj: - tlačiarne - kopírky, kopírovacie zariadenie - dataprojektory - náplne do ...

Spoločnosť AZ CZ Servis, s.r.o. svojim zákazníkom poskytuje komplexné služby v oblasti vykurovacích systémov, chladenia a klimatizáciou. Ďalej sa tiež zameriavame na realizácie rozvodov vody, plynu a kanalizácie. Vykonávame rekonštrukcie kúpeľní a ponúkame vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie. Realizácia vykonávame na území hlavného ...