Výroba, predaj, inštalácia, montáž, opravy (aj generálne), servis, údržba, revízie, skúšky, rekonštrukcie, zriaďovanie: -Elektrické zariadenie -Elektrické stroje, prístroje -výrobky, zariadení spotrebnej elektroniky -Meracie, regulačná technika -vyhrazená zdvíhacie zariadenie -poplašná zariadení.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Navrhujeme, dodávame a servisujeme zabezpečovacie prvky. Alarmy, kamerové systémy a dochádzkové systémy. Návrh a konzultácie zabezpečenia ZADARMO

Zaoberáme sa predajom nových i použitých iPhonov na našom e-shope Atronic.cz, ponúkame aj servis pre mobilné telefóny v Plzni a okolí.

Prevádzkujeme internetový obchod s ponukou elektroniky. Nájdete u nás počítače, notebooky i tablety. Vyberať môžete tiež z ponuky tlačiarní a skennerů. Nechýba u nás ani kvalitné foto a video technika, Drone, ďalekohľady alebo herné konzoly.

Predné e-shop s príslušenstvom k vášmu mobilnému Apple zariadenia - iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook. Obrie ponuka produktov - kryty, obaly, držiaky, tvrdené sklá a fólie, nabíjačky, slúchadlá a ďalšie. Tovar máme fyzicky skladom. Štandardne do 2 dní u vás doma. Pri objednávke nad 600 € doprava zadarmo. Osobný odber v Brne a v Tábore.

Dodávame a montujeme najmodernejšie bezpečnostné technológie. Jedná sa najmä o elektronické zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všetky prvky s bezpečnosťou objektov priamo súvisiace. DÔVODY PREČO S NAMI -Osobné a korektný prístup -Vysoká odborná úroveň -všetko vyriešite na jednom mieste -Záleží nám na dlhodobé ...

Sme oficiálny predajca hardvérových peňaženiek pre kryptomena - Ledger NANO S. Pomocou tohto zariadenia budú vaše kryptomena v úplnom bezpečí. Viac info na Cryptoshop.cz!

Expresný servis notebookov a počítačov na počkanie v Prahe. Opravíme Vám zariadenie na počkanie a to aj u Vás doma. Sme lacný a rýchly pozáručný servis. Servisujeme Všetky značky zariadenia. Servis notebookov Servis Pc Servis smartphone na počkanie

Telefóny a telefónne ústredne Panasonic | SERVIS PANASONIC | OBCHOD | PODPORA | NONSTOP SERVIS. Špecializovaný obchod a servisné stredisko pre telefónnej ústredne.

Sme medzinárodne uznávanou technologickou spoločnosťou, ktorá sa zameriava na odbor systémovej integrácie. Potrebujete spoľahlivého partnera v odbore priemyselnej komunikácie a priemyselnej automatizácie? Dokážeme sa prispôsobiť takmer akýmkoľvek požiadavkám a vždy splniť vaše najvyššie očakávania.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Zameriavame sa na výhradné servis a opravy produktov Apple, najmä iPhone, iPad, iPod, MacBook, Watch a Apple TV. Profesionálny a rýchly servis Apple zariadení na počkanie a so zárukou. Zároveň ponúkame softvérové poradenstvo, upgrady počítačov Apple pod.

PanaTEL s.r.o. - telefónne ústredne PANASONIC - Telefóny a telefónne ústredne Panasonic. SERVIS PANASONIC OBCHOD PODPORA a NONSTOP SERVIS. Špecializovaný obchod a servisné stredisko pre telefónne ústredne značky Panasonic.

Naša firma sa zameriava na oblasť osvetľovanie, energeticky úsporné projekty a dodávky technologických celkov

Oprava, servis: - tlačiarne a multifunkčné zariadenia

Dodávka, montáž, servis: - počítače - výpočtová technika - softvér Inštalácia sietí LAN / WAN.

Spoločnosť retec Jiří Vašíček sa zaoberá predaj a servisom tlačiarní, kopírok, dataprojektorov a kancelárskej techniky všetkých značiek. Taktiež dodávame tonery a atramenty. Naša firma pôsobí v Liberci a v okrese Jablonec nad Nisou. Servis, oprava, predaj: - tlačiarne - kopírky, kopírovacie zariadenie - dataprojektory - náplne do ...

Spoločnosť AZ CZ Servis, s.r.o. svojim zákazníkom poskytuje komplexné služby v oblasti vykurovacích systémov, chladenia a klimatizáciou. Ďalej sa tiež zameriavame na realizácie rozvodov vody, plynu a kanalizácie. Vykonávame rekonštrukcie kúpeľní a ponúkame vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie. Realizácia vykonávame na území hlavného ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Fotoateliér - ateliérní služby: - foto svadobné, detské, reportážne, pohrebné, spoločenské akcie, dokladovej - portréty - detské seriály - tehuľky - partnerské foto - exteriérní foto (svadby, pohreby, rodinné foto, spoločenské podujatia) - doplnkové služby (foto darčeky, keramické foto, kalendáre, hrnčeky, vankúše) - predaj fotoalbumov a ...

predaj: -výpočetní technika -mobilné telefóny -Príslušenstvo Návrhy, realizácia: -počítačová sieť -informačné systémy pre podniky a firmy. služby: -Vedenie účtovníctva vrátane spracovania účtovnej závierky -daňového priznanie.

REX pracuje 24 hodín denne 7 dní v týždni. Dodávame lokalizačné, zabezpečovacie, strážiace a sledovacie systémy. Zabezpečíme satelitné GPS a GSM sledovanie vozidiel a osôb. Zaznamenávame pohyb vozidiel a osôb do mapových podkladov. Poskytujeme aj vhodné podmienky pre poistenie pri použití zabezpečených vozidiel. Pre firmy ponúkame knihy jázd, ...