Spoločnosť VA Elektronik s.r.o. je organizácia podnikajúce v oblasti elektrotechniky, ktorá nadväzuje na predchádzajúcu úspešnú živnosť jej zakladateľa. Zaoberáme sa primárne službami pre iné spoločnosti a štátne inštitúcie, sekundárne službami pre fyzické osoby. Hlavné činnosti spoločnosti sú: Zabezpečovacie systémy (PSN) Požiarne systémy (EPS) ...

Maloobchod, predaj: - audio, video technika - elektronika, domáce elektrospotrebiče, spotrebiče, televízie, rádia - autorádia - mobilné telefóny - sklo, porcelán, keramika.

Internetový predaj powerbank Anker.

SkyCom online, s.r.o. ponúka sofistikovaný systém Re-visio pre cloudovú evidenciu revízií, zariadení alebo technológií. Evidencia revízií, energetický manažment, kompletný online správa nehnuteľností a ich technologického vybavenia na jednom mieste na dosah ruky.

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

činnosť: - stavebné a montážne - obchodný - doprava a mechanizácia - čiastkové poddodávky - montáže oceľových konštrukcií a pod.

Predaj, e-shop - bytové doplnky - svietidlá, osvetlenie - ochrany hrán.

Predaj, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - chladničky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - svietidlá.

Montáž, rekonštrukciu a opravu antén a montáž satelitných kompletov pre rodinné domy.

Spoločnosť BENEFIT TERM s.r.o. sa špecializuje na on-line predaj klimatizácií a tepelných čerpadiel ich montáže a servis.

Philips sa špecializuje na vývoj, výrobu a použitie inovatívnych (LED) osvetľovacích riešení. Vyberte efektívny systém osvetlenia aj pre váš dom alebo prevádzku.

Vyrábame a dodávame lampy a svietidlá najmä na šijacie stroje, obrábacie stroje, kozmetická a tatérská pracoviská, predajné stojany, výlohy a pod., Výstavné siene a galéria a pre zdravotníctvo. Ďalej vyrábame pomocné podporné prvky pre zdravotníctvo a reklamu z ohybných trubiek Spiritflex.

Výroba, vývoj: - ventilačné turbíny - komínové ventilátory - hybridný ventilátory.

Predaj náhradných dielov pre mobilné telefóny a tablety značky Apple.

Maloobchod, predaj: -elektroinstalační materiál -osvětlovací technika.

Naša predajňa sa nachádza na Prahe 6 v Dejviciach. V posledných rokoch sme sa kvôli väčšiemu záujmu bližšie špecializovali na kompletné servisné služby v oblasti ako mobilnej (APPLE) tak výpočtové technológie. Veríme, že aj vďaka stále väčšiemu dopytu, sme naďalej schopní čo najefektívnejšie riešiť Vaše požiadavky na Vašu plnej spokojnosti. ...

Veľkoobchod, veľkosklad, sklady, distribúcia, maloobchod, predaj: -elektroinstalačního materiálu -svítidla -světelné zdroje -Žiarovky -kabely -silové elektrické (VN, NN) -sdělovací-telefónne, anténny, ovládacie

služby: - správa a upratovanie nehnuteľností Montáž, servis: - zabezpečovacie systémy EZS a EPS - prístupové a dochádzkové systémy - domáce telefóny Správa dátových sietí.

Internetový predaj kávy, čajov, kávovarov, čistiacich prostriedkov a všetkého spojeného s kávou a čajom. Ponúkame porcelán na čaj, mlynčeky, potreby pre baristu, prístroje na prípravu pokrmov a nápojov, frapovače, barové mixéry a moka kávovar Bialetti. Nájdete u nás kávu Bazzar, BlaserCafé, Dallmayr a Illy.

(Predtým Elektram, i-center) Veľkoobchod, predaj, distribúcia: elektroinštalačný materiál Káble a vodiče - vodiče, silové káble, gumené káble, oznamovacie káble, špeciálne káble, vykurovacie káble, šnúry, flexošnúry, príslušenstvo káblov. rozvodné systémy - vnútorný rozvod, lišty a príslušenstvo, sústava do betónu, káblové nosné ...

Hľadáte tie najlepšie doplnky pre telefóny značky Apple? Prezrite si veľa krásnych a štýlových krytov, puzdier a ďalších vychytávok (nielen) pre vaše milované jabĺčko.