Bezpečnostná služba: -fyzická ostaha objektov. Montáž: -kamerové systémy. -zabezpečovacie systémy.

Vývoj a výroba: -rozvádzače verejného osvetlenia so zberom a prenosom dát pre možnosť zabezpečenia centralizovaného riadenia prevádzky vonkajšieho osvetlenia, ako vo verejnom tak privátnom sektore. Moderná koncepcia verejného osvetlenia. Stavebnica DATMO: -koncepčné riešenie -siete verejného osvetlenia.

Výroba, kompletná dodávka. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -vzduchotechnika: -ventilátory -vzduchotechnické potrubia -klimatizácia: -klimatizačné jednotky -digestory. Servis (aj pozáručný) Zelené úspory... Solárne panely na ohrev teplej vody, TÚV. Výroba, sklady: -Prevádzkareň, Palackého 26, 664 62 Hrušovany pri Brne, ...

Špecialista na kávovary a kávu. Veľkoobchod, predaj, servis: -predaj espresso-automatov, kávovarov jura Impressa -domáce i profesionálne -poradenstvo, servis.

Služby: -fotoateliér -metrový tovar -galantéria -pohrebné služby -catering -čistiace prostriedky značky MAIT -čistiareň, práčovňa, kulmovanie zavinovačiek Predajňa Námestie Slobody 79, 1. poschodie

Naša spoločnosť na trhu kogenerácie a energetiky pôsobí už dlhšie ako 25 rokov. Všetky výrobné procesy podrobujeme prísnej kontrole. V roku 2001 bol vo firme zavedený systém riadenia kvality podľa noriem ISO 9001 a od roku 2004 je naša výroba certifikovaná aj podľa noriem na ochranu životného prostredia ISO 14001. Vývoj, výroba, prevádzka: - ...

Predaj, oprava, servis: - telekomunikačná technika Dodávky dátových sietí, silnoprúdových rozvodov a slaboprúdových technológií.

Predaj, prenájom a servis - výherné hracie automaty, prístroje - rulety

Dodávka, predaj, servis - audiovizuálna technika - štúdiová zvuková technika - meracie a laboratórne prístroje

Elektronické systémy na ochranu tovaru - návrhy: - anténne systémy - kamerové systémy - kombinácia anténnych a kamerových systémov - dodávky všetkých typov bezpečnostných etikiet.

Predaj, internetový obchod, e-shop: - wi-fi modemy - ADSL modemy - adaptéry - multimédiá - ISDN modemy - routery

Predaj, servis - počítačové komponenty aj zostavy Tvorba - webové prezentácie, webdesign Správa - počítačové siete

Domáce, mobilné, zabezpečenie objektov.

Predaj, servis - nápojové, potravinové, cukrovinkové automaty.

Ponúkame riešenie v oblasti aktívnej i pasívnej ochrany pred požiarom - plynové hasiace zariadenia, požiarne upchávky, požiarna ochrana, požiarna signalizácia a pod. Ďalej tiež elektronické bezpečnostné systémy ako EZS, PZTS, CCTV, ACCES a ďalšie.

Výroba: -TECHNICKÁ keramika -elektroinstalační materiál z keramiky -konstrukční diely z umelých hmôt. Vodiče vlákien: -vhodné k vedeniu, ohýbanie, brzdenie, kontrole a úprave textilných vlákien a kovových drôtov -k dispozícii je 4000 rôznych tvarov a modelov vodičov -vodič vlákien z Rapala 100 -vodič vlákien z oxidu hliníka ...

Dovoz, import, veľkoobchod, maloobchod, predaj, výhradný zástupca COMPARATO, SRRUBINETTERIE: - motorizované ventily - komponenty vykurovacích systémov - servopohony pre motorizované regulačných článkov v kúrenia, vetrania a klimatizáciu - dizajnové ventily - výmenníkové stanice - termálne hydraulické výrobky - domáca (domové) odovzdávacie ...

Kontrola tesnosti pre chladiace zariadenia, klimatizácia, tepelné čerpadlá. Ponúkame revízie bez starostí.

Potrebujete projekt, návrh či poradiť? Vzduchotechnika, klimatizácia, rekuperácia a následná montáž je našou špecialitou.

Poskytovanie služieb v oblasti použitia videa a audia na internete av sieti mobilných operátorov. Zameranie na streamingové vysielanie. Komplexné slaboprúdové služby: kamerové, bezpečnostné, dochádzkové, poplašné systémy. DRM aplikácie CDN housing.

Projekcia: - elektrické zariadenia. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Projektová činnosť vo výstavbe. Činnosť technických poradcov v oblasti energetiky.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Projektová činnosť v investičnej výstavbe, generálny dodávateľ stavieb, stavebná činnosť, dodávky na kľúč, rekonštrukcie, adaptácia, demolácie, opravy, údržba, vykonávanie novostavieb: -bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, kostoly, ...

Sme dodávateľmi High-tech mazív pre osobné a úžitkové vozidlá. Dovážame produkty výhradne z nemeckého trhu. Neváhajte a vyberte si z našej ponuky olejov.