Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Činnosť organizačných a ekonomických poradcov -Poskytovanie softvér

Servis a predaj domáceho a priemyselného chladenia. Montáže klimatizácií. Výroba a opravy priemyselných chladiacich a vzduchotechnických zariadení.

Klimatizácia. Oprava, predaj, montáž: -chladenie

predaj: -elektromontáže silnoprúdových a slaboprúdových zariadení.

Služby: -ozvučenie, kompletné vybavenie -profesionálne osvetlenie kultúrnych a zábavných akcií -mixážne pulty -dynamické a efektové procesory -prenájom pódia.

Firma Martin Dankanin poskytuje profesionálne služby v odbore elektro. Vykonávame kompletné elektroinštalačné práce, slaboprúdové aj silnoprúdové rozvody. Pôsobíme v Prahe a okolí. činnosť:  - elektroinštalačné práce, elektroinštalácie  - elektrikárske práce, elektrikár  - silnoprúdové a slaboprúdové rozvody. montáž:  - kamerové ...

Predaj: -hardware -počítače, notebooky, príslušenstvo -poskytovateľ pripojenia k internetu -ozvučenie a osvetlenie akcií -prenájom ozvučovacej a osvetľovacej techniky.

Servis, montáž: - mechanické aj elektronické zabezpečovacie systémy - kľúče, zámky, kovania - trezory - generálny systémy a zjednocovanie - elektronické prístupy.

MATRIX CZ s.r.o. Váš servis IT - vykonávame opravy, servis a profylaxia počítačov (PC), notebookov (NTB), monitorov, tlačiarní, UPS - záložných zdrojov a ďalších periférií nielen uvedených značiek HP, Canon, APC, Victron, Epson, OKI, Samsung, Benq, star, Dell, Acer, Asus, MSI, Lenovo a iné. Všetky opravy vykonávame v našom servisnom stredisku v ...

Spoločnosť ALIATECH METAL s.r.o. pôsobí v oblasti vzduchotechniky a jednoúčelových strojných zariadení. Na trhu som od roku 1993 a naše cenné skúsenosti a znalosti sa snažíme uplatňovať na slovenskom i zahraničnom trhu. Zaoberáme sa výrobou komponentov pre vzduchotechniku a automatických strojov. Náš výrobný program zahŕňa komplexné riešenia v ...

Predaj, servis, poradenstvo - osobné počítače a notebooky.

Inštalácia strešných svetlíkov a zariadení na odvod tepla a dymu.

Dodávka: - rekuperácia -Riadenie vetranie - kúrenie pre celý dom - chladenie - klimatizačné jednotky - zabezpečenie - alarmy a kamerové systémy. Korešpondenčná adresa: - Rekuterma s.r.o. - Pardubská 210, Vizovice 763 12.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -asfaltové terče pre športovú streľbu -vrhačky. Distribúcia a predaj: -výherní automaty z Nemecka.

Naša cateringová firma LB GASTRO s.r.o. sa zaoberá zaistením závodného stravovania a cateringom. Medzi naše ďalšie činnosti patrí taktiež organizovanie rôznych kultúrnych a zábavných podujatí ako je napríklad laserová show, ich ozvučovanie a osvetľovanie. Pôsobíme v Opave, Ostrave a okolie. Závodné stravovanie vrátane dovozu:  - tradičné ...

AIRBORNE s.r.o. dodáva vzduchotechniku a klimatizácia na kľúč pre moderné, ale historické budovy. Servis a inštalácia realizujeme v rámci celej Českej republiky.

Montáž, opravy, revízie: -Elektrické bezpečnostné zariadenie služby: -Poskytovanie technických služieb k ochrane majetku a osôb.

Veľkoobchod, maloobchod: - telekomunikačné káble, materiál, prístroje a zariadenia - elektroinštalačné káble a materiál - svietidlá.

Dodávka, montáž, servis: -kompresory skrutkové, piestové - GARDNER DENVER -sušiče, filtre. Chladenie, klimatizácia: -chladiace jednotky MTA. Tepelné čerpadlá IVT.

Výrobný program spoločnosti EKOTEZ, spol.s r.o. zahŕňa zariadenia na manipuláciu s chladivami. Sú to najmä odvlhčovače, odsávačky, premývačky a plniace zariadenie. Ďalej sa zameriavame na výrobu tepelných čerpadiel na vykurovanie a chladenie chovných nádrží pre ryby a recyklačných zariadení pre odstránenie oleja, vlhkosti, kyselín a pevných častíc ...

Dodávka, montáže, inštalácia, revízia: -silnoprúdové elektromontáže, elektroinštalácia -prípojky k RD a podnikateľským objektom -rozvody VN, NN -kompenzačné rozvádzače. Realizácia, rekonštrukcia: -verejné osvetlenie -trafostanice. Oprava, revízia: -transformátory VN, NN Projekcia elektro.

Počuj to s.r.o. je on-line portál zameraný na predaj, distribúciu audiokníh s tematikou Božie dielo.

Spoločnosť K-technologies, s.r.o. dodáva výrobky a zariadenia pre oblasť nedeštruktívneho testovania, polygrafii a letecké snímkovanie. V ponuke máme filmy, vyvolávaciu systémy, digitálne systémy, UV lampy či NDT pomôcky. Pôsobíme ako autorizovaný distribútor spoločností CARESTREAM, COLENTA, CGM, Labin a ďalších. Poskytujeme tiež poradenské a ...