elektroinštalačné práce - elektromontáže - silnoprúdové a slaboprúdové inštalácie - montáže hromozvodov, zabezpečovacích, kamerových a prístupových systémov.

Výroba: -rozvaděče nízkeho napätia NN -svítidla -oceľové nosníky, stojany pre solárne panely. montáže skeletonu

Spoločnosť VOLTÍK elektro, s.r.o. z Veľkého Meziříčí inštaluje a zaisťuje projekcie, videotelefóny, prístupové, kamerové, protipožiarne a zabezpečovacie systémy, štruktúrované kabeláže a silnoprúdové elektroinštalácie.

DATEL ELEKTRO s.r.o. so sídlom v Novom Veselí realizuje priemyselné automatizácie, merania, regulácie, inteligentné domy, budovy, výroba rozvádzačov, revízie pre rôzne elektrozariadenia, ale aj softvér pre aplikácie.

Luxusný nábytok a bytové doplnky ponúka svojim zákazníkom internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našom širokom sortimente nájdete sedacie súpravy, pohovky, podnožky, postele, nočné stolíky, jedálenské stoly a stoličky, skrine, komody, kúpeľňový nábytok a tiež širokú paletu veľmi zaujímavých a vkusných bytových doplnkov. Internetový predaj, ...

Veľkoobchod, predaj, eshop: - audio technika - video technika - nahrávacie softvér - výroba.

Komplexné dodávky a servis výpočtovej techniky, správa počítačových sietí.

Predaj, poradenstvo: -hardware -software -počítače -programy -PC siete -CD ROM -spotřební materiál. Predaj, servis a inštalácia počítačov, programov a príslušenstvo.

Analýzy, projektovanie, vývoj, implementácia, komplexné dodávky, školenia a servis automatizovaných systémov dispečerského riadenia technologických celkov.

Zákazková stolárska výroba, dodávka: -kompletné interiéry -vstavané kuchynské linky, vrátane spotrebičov -dvere, schody -zábradlie -kuchyňa na mieru -kancelársky nábytok -nábytok do detských a študentských izieb -záhradný nábytok -altány, pergoly, palisády -všetky stolárske výrobky podľa požiadaviek zákazníka -plávajúce laminátové a ...

HOT DRINK, s.r.o. sa zameriava predovšetkým na predaj, servis a prevádzku nápojových a občerstvovacích automatov. Medzi produkty spoločnosti sa radia automaty na kávu a potraviny, kávovary, káva, sirupy a dispenzory na barelovú vodu.

DANALARM zaisťuje v rodinných domoch, firmách, reštauráciách a obchodoch zabezpečovacie systémy, kamery a domové videotelefóny.

služby: - revízie, skúšky - plynové zariadenia - dodávky, záručný aj pozáručný servis, oprava - plynové spotrebiče, kotly MORA, DESTILA, COSMOGAS, Aeromax, THERMONA, PROTHERM, QUANTUM, DAKON, JOHN WOOD, FERROLI, THERMONA, VIADRUS práca: - inštalatérske, kúrenárske vodoinštalácie, kúrenie, vnútorné rozvody plynu, ...

Zameranie na automatizáciu a robotizáciu výrobných a iných priemyselných liniek v rôznych odvetviach od potravinárskeho, cez chemický priemysel až čistiarne odpadových vôd. Predaj, internetový obchod: - elektromateriálu - elektronáradie - komponenty pre automatizáciu: - modulárne prístroje - frekvenčné meniče - PLC - spínacie ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -elektroinštalačný, elektrotechnický materiál -komponenty pre rozvádzače -elektronáradie -meracie prístroje -vodiče, káble. Lighting štúdio: -predaj svietidiel -domáce, kancelárske, vonkajšie, záhradné svietidlá -poradenstvo.

Slaboprúdové, silnoprúdové elektrorozvody. Montáž: -zabezpečovacie zariadenie -rozvody kabeláže -požiarne zabezpečenie -elektroinštalácia.

Spoločnosť SINBRANT s.r.o. sa zaoberá priemyselným odsávaním a filtráciou vzduchu, ktorá je prepojená s výrobnou a montážnou činnosťou. Máme dlhoročné znalosti a skúsenosti v tomto odbore, navrhujeme a zostavujeme zariadenie ako funkčný celok v súlade s primárnou potrebou klienta na výrobnú činnosť, obsluhu a údržbu. Dodávame zariadenie na ...

Spoločnosť PAMITECH s.r.o. sa zameriava na príslušenstvo a náhradné diely pre telefóny a tablety rôznych značiek a modelov. Telefóny a tablety tiež predáva prostredníctvom e-shopu.

Práca: - elektrikárske Montáž: - satelity - antény.

Predaj, servis, oprava, poradenstvo sortiment značiek ACER, DELL, HP, CANON, EPSON, MINOLTA, Comfor, 100Mega - spoľahlivý, profesionálny SERVIS notebookov - spoľahlivé NOTEBOOKY, počítače, tablety - repasované PC, NTB, tablety - príslušenstvo a doplnky - tlačiarne, projektory, plátna - komponenty a doplnky, renovované tonery, atramentové ...

E-shop: - elektronika a elektrosúčiastky pre domácich majstrov i odborníkov - autopríslušenstvo - náradie - elektroinštalačný materiál - technické vychytávky domov, do firmy aj na Vašu záhradu - akumulátory, batérie, adaptéry - svietidlá, čelovky - modelky, hračky a ďalšie produkty.

Servisná činnosť - opravy kopírok a tlačiarní. Opravy a predaj kopírok, tlačiarní, faxov, scannerov, počítačov, notebookov, Lan sietí, predaj softvéru, predaj papiera, tonerov, cartridgov, renovácie tonerov - alternatívneho plnenia, atramentov.

Výroba, predaj: - snímače pre akustické hudobné nástroje. Činnosti súvisiace s výpočtovou technikou. Maloobchod v nešpecializovaných predajniach. Vydávanie zvukových nahrávok.

Predaj, servis a opravy: - výpočtová a kancelárska technika

Firma Clima Bohemia s.r.o z Červeného Kostelca zaisťuje technickú podporu a inštaláciu tepelných čerpadiel, klimatizácií a solárnych panelov. Zaisťujeme montáž obnoviteľných zdrojov energie, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou úsporného bývania v rodinných a bytových domoch, ako aj v priemyselnej výstavbe. Súčasťou služieb sú dodávky, montáže, ...