Firma KLIMA Malý Zdeněk so sídlom v Hodoníne ponúka montáž, opravy a servis klimatizácií a chladenia, vrátane dodania zariadenia a návrhu po celej Českej republike. Ponúkame napríklad klimatizáciu značiek Daikin, Sinclair, LG, Fujitsu, Midea a ďalšie.

Spoločnosť vyvíja a vyrába komponenty, zostavy a komplexné strojné prvky pre technicky náročné oblasti použitia. Ako partner vo vývoji av systémoch ponúka spoločnosť svojim zákazníkom komplexnú škálu služieb, technologický pokrok a inovačnú silu na zabezpečenie dlhodobej konkurenčnej výhody.

VO SVETLE NOVÉHO POHĽADU Obchod, predaj, poradenstvo, dodávky, projekty: -interiérová a exteriérové svietidlá -bytová, kancelárska -svítidla z ručne fúkaného trojvrstvového skla. služby: -návrhy osvetlenie bytov, domov, kancelárií, obchodných priestorov, priemyselných závodov, fasád a historických objektov -spracovanie ...

Predajom kvalitných klimatizácií sa zaoberá firma A1 klimatizácia s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexné služby do A-Z: Postará sa o montáž, servis, vrátane zamerania zadarmo. Viac informácií nájdete na www stránkach.

Výhradné zastúpenie svetových výrobcov. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: -strojársky elementy Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001.

EMCOM trade, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis priemyselných snímačov.

Projekcie, poradenstvo, montáže: - elektronické systémy: -zabezpečovací -protipožární -přístupové, dochádzkové -kamerové, televízne a satelitné systémy - telekomunikačná technika - telefónne ústredne -slaboproudé systémy.

Firma JAL ELEKTRO s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so spotrebnou elektronikou a domácimi spotrebičmi. Súčasťou nášho sortimentu sú napríklad televízory a mobilné telefóny. Ďalej ponúkame domáce spotrebiče, a to chladničky, mrazničky, práčky (plnené vrchom aj bokom) a sporáky. Sídlime v Slavičíne v okrese Zlín.

Predaj, maloobchod, servis, oprava: - kancelárska a výpočtová technika - tlačiarne - počítače, PC - notebooky - monitory - periférie - komponenty - skartovače, rezačky - softvér - spotrebná elektronika.

Pán David Murín so sídlom v okrese Opava sa zaoberá všetkou činnosťou v oblasti slaboprúdových systémov a silnoprúdovej elektroinštalácie. Ponúkaná činnosť: Slaboprúdové systémy - montáž, opravy - elektronický zabezpečovací systém - kamerové systémy - štruktúrovaná kabeláž - domáce telefóny a videotelefóny. Silnoprúdové ...

Spoločnosť Christofer Trade a.s. so sídlom v Prahe sa už viac ako 15 rokov zaoberá komplexným čistením vzduchotechnických potrubí a klimatizačných systémov, vďaka čomu vám ušetríme nielen čas, ale aj vaše náklady na prevádzku vzduchotechniky. Ponúkame vám širokú škálu najmodernejších metód a technológií na čistenie a dezinfekciu VZT systémov. ...

Bezpečnosť a ochrana osôb a majetku. predaj: - zabezpečovacie technológie. Inštalácia technickej ochrany a zabezpečenie fyzickej ochrany všetkých typov objektov.

Služby: - webhosting - tvorba webovej stránky

E-shop: - hodinky - šperky - peňaženky - módne doplnky - kozmetika - PC príslušenstvo

PC Mobil Servis sa špecializuje na opravy výpočtovej techniky, telefónov, tabletov, počítačov a notebookov.

Pavel Zejda sa zameriava na záručný a pozáručný servis domácich spotrebičov rôznych značiek, zapojenie a inštaláciu elektrických zariadení a predaj náhradných dielov a čistiacich prostriedkov.

Služby: - predaj a servis chladenia - distribúcia klimatizácie a tepelných čerpadiel

Dovoz, veľkoobchod, predaj, distribúcia: - inštalačný materiál pre dátové siete a telekomunikácie - elektroinštalačný materiál a súčiastky - inštalačné káble - patch cordy, patch panely - dátové zásuvky - konektory - optické prvky - dátové rozvádzače - špeciálne skrine.

Predaj, montáže, servis, projekcia: - chladiace a mraziace boxy vrátane technológie na ekologicky nezávadná chladiva pre mäsiarstva, potraviny, reštaurácia, obchody - klimatizácie do kancelárií, bytov, predajní, potravinárskych prevádzok. - tepelné čerpadlá, klimatizácia - chladenie vody.

RedCat s.r.o. sa zameriava na predaj a servis výpočtovej techniky, správu sietí, dochádzkové a zabezpečovacie systémy, audio-video a hostingové služby.

Veľkoobchodný sklad, predaj, distribúcia: -elektroinštalačný materiál. Elektromontáže, elektroinštalácia: -silnoprúd, slaboprúd. Revízia: -elektrické zariadenia -hromozvody. Montáže: -osvetlenie -bazénové technológie -regulácia ohrevu a filtrácie.

Mgr. Jaromír Hodinka sa zameriava na opravy a servis reproduktorov, rekonštrukciu a renováciu, vykonáva kontrolu osadenia a tuningu a ozvučenie domácich i komerčných priestorov.

Predaj - elektro Veľkoobchod - elektroinštalačný materiál

Služby: - elektronické zabezpečovacích systémov (EZS) - kamerové a monitorovacie systémy (CCTV) - telekomunikačné techniky a slaboprúdové inštalácie. - poradenstvo - montáž, inštalácia a zaškolenie obsluhy

Služby: - elektroinštalácia - revízia elektro - montáž a servis satelitnej techniky - rozvod počítačových sietí