Taxislužby ponúka komplexný servis transportných služieb osôb. Odvoz na letisko, z nemocnice alebo z nákupného centra. K dispozícii je ako vnútroštátna, tak aj medzinárodná taxislužba a taktiež aj preprava menších balíkov z jedného miesta na druhé.

Rozvážame obedy pre všetkých záujemcov v obciach Mosty pri Jablunkove, Návsí a Piesočnej. Jedná sa o seniorov, ženy na materskej dovolenke a firemných zamestnancov. Ďalej ponúkame možnosť sťahovania, rozvoz stavebných a iných materiálov. Osobnú automobilovú dopravu po celej SR. Osobná automobilová doprava 1km/10kč za každý najazdený km.

Rakovnícka taxislužba, dodávková autodoprava. Kvalitné, čisté a pravidelne servisované vozidlá (Škoda Octavia III, Škoda Superb II, Renault Master - skriňová dodávka).

Autopreprava, doprava: - osobné, taxislužba.

Zaistíme Vaše požiadavky na letiskové transfery, prepravy po Prahe, prenájmy vozidiel s vodičom podľa Vašej potreby. Zaistíme tiež prepravy po celej SR prípadne aj po Európe.

TAKSI Kyjov - Vladimír Jakubčík ponúka služby spojené s prepravou osôb v Kyjove a okolí. Okrem prepravy osôb zaisťujeme tiež kuriérske služby (preprava zásielok a balíkov) a ďalšie podľa požiadaviek zákazníkov. Naše služby: - preprava osôb - kuriérske služby ďalšie podľa požiadavky zákazníkov.

Firma OK TAXI ponúka služby spojené s prepravou osôb v Karlových Varoch a okolí. Zaisťujeme nielen prepravu osôb, ale ponúkame aj transfery, kuriérske služby (preprava zásielok a balíkov) a ďalšie podľa požiadaviek zákazníkov. Naše služby: - preprava osôb - kuriérske služby a ďalšie podľa požiadavky zákazníkov.

TAXI PEPINO - Josef Krejčí prevádzkuje prepravné služby v okrese Žďár nad Sázavou. V rámci našich služieb ponúkame okrem NON-STOP taxi služby aj kuriérske služby (preprava nákladu a batožiny po celej SR), prenájom vodiča (vodič s s vodičským oprávnením skupín A, B, C, T, E a D, digitálna karta vodiča a platný profesijný preukaz, vrátane skúseností ...

Výroba, predaj, e-shop, montáž: - všetky typové horizontálne či vertikálne žalúzie v mnohých farebných odtieňoch - siete proti hmyzu, okenné fólie, garážové brány Hörmann a sušiaky do plastových okien. Ďalej zaisťujeme osobnú prepravu (minibus 8 +1) a dodávkovú dopravu - sťahovanie.

Taxislužba Pavel Vojík má dlhoročnú tradíciu a je založená na kvalitnom prepravnom servisu. Naši prioritné službou je preprava osôb, vrátane transferov na európske letisko, rôzne kultúrne a športové podujatia. Ďalej sme schopní zabezpečiť kuriérske služby a tiež sťahovanie. Našou snahou je poskytovať kvalitné taxi služby za priaznivú cenu pre čo ...

Ján Ivan prevádzkuje taxislužbu v Opave. Potrebujete rýchly a spoľahlivý odvoz? Potrebujete rýchlo odviesť napríklad do nemocnice? Nechcete hľadať stanovište, odkiaľ taxi jazdí? S nami už nemusíte! S našou taxislužbou sa dopravíte po Opave a okolí rýchlo a pohodlne, a to bez zbytočných oneskorení. Stačí iba zavolať. Či je všedný deň alebo ...

Prevádzkuje koncesovanú dopravu do 3, 5t od kusových zásielok až po paletové náklady. Plánovaná preprava osôb pre firmy aj súkromné účely.

Preprava osobnými mikrobusmi Transporter Caravelle nielen v Ostrave, ale aj po celej ČR a Európe. Osobná preprava na letisko, služobné cesty, na svadbu, firemnú akciu, do obchodu.

Medzinárodná preprava osôb osobnými vozidlami a minibusmi. Stála preprava medzi Českou republikou, Rakúskom, Nemeckom, Slovenskom, Maďarskom.

Taxislužba Nový Jičín. Drink servis, airport.

Dobrý deň ponúkam svoje služby taxi, čo som týka jazdy tak sa prispôsobím vašej nálade, z muzikou a tiež môžem počúvať.. nie som tip taxislužby že som mrzutý nabručený atď chcem aby môj zákazník bol spokojne a bezpečné došiel na dané miesto teším sa na spoločnú BENNYTAXI

taxislužba, prenos menších objektov, prevoz osôb

Firma Martin Rančák so sídlom v okrese Jičín zaisťuje vnútroštátnu a medzinárodnú dopravu a tiež prepravu osôb. Samozrejmosťou je poistenie nákladu. Naše služby: - preprava osôb (8+1) - vnútroštátna doprava do 3, 5 t - medzinárodná doprava do 3, 5 t - poistenie nákladu. Sídlime v obci Zber č.p. 22 v okrese Jičín.

Autodoprava a autopožičovňa Jan Lukšík ponúka spoľahlivé služby v oblasti dodávkové autodopravy, osobnej dopravy a požičovne osobných vozidiel. Sídlime v obci Žabeň, okres Frýdek-Místek. Autopožičovňa, zapožičanie, prenájom: - osobné automobily. Naše služby, zabezpečíme: - dodávková autodoprava - preprava dodávkovými vozy - kuriérske ...

Bezpečná a rýchla preprava osôb klimatizovanými vozidlami v rámci regiónu, celej SR i do zahraničia. Zmluvné ceny. Drink servis-odvezieme vás aj vaše auto. Rozvoz zásielok-kuriérska služba . Možnosť dlhodobej spolupráce.