Sťahovanie bytov a firiem je možné realizovať v medzinárodnom aj tuzemskom meradle. Súčasťou sťahovacích služieb je presná kalkulácia ceny, starostlivá organizácie, dostatočné prípravy, bezpečná manipulácia a taktiež rýchla doprava vecí na miesto určenia.

sťahovanie: -Byť, kancelárie -trezory, stroje, klavíry, kompletné vybavenie dielní, ostatné bremená do 30 ton-ťažká partia. vypratanie: -Byť, pôdy, pivnice, iné priestory vrátane odvozu sute, hliny (sypké odpady). Autodoprava po celej SR: -AVIE skriňové polstrované, dodávky, sklopky, kontajnery. služby: -stěhování je kompletne ...

Špedícia - špedičná činnosť v rámci celej Európy i mimo nej. Doprava - zabezpečujeme prepravy bežného paletového alebo voľne uloženého tovaru v rámci celej EÚ a mimo nej. Sťahovanie - naša firma tiež ponúka služby v oblasti sťahovania.

služby: - sťahovanie nábytku - vypratanie, odvoz odpadu - demolácie, búracie práce - výkopové a zemné práce - montáž a demontáž nábytku

služby - nákladná doprava do 3, 5 t - sťahovanie - dodávkové autodoprava.

Sťahovanie, vypratanie, odvoz odpadu, maľovanie s upratovaním, demolácie, búracie práce, výkopové a zemné práce, montáž nábytku.

Preprava a manipulácia bremien a ťažkých strojov.

Služby: - dodávková autodoprava - preprava osôb, mikrobusy 8+1 - sťahovanie - kuriérske služby

Sťahovacie služby. Likvidácia nábytku a pozostalostí. Medzinárodné sťahovanie. Montáž nábytku.

Autodoprava. Nákladná doprava po celej Európe do hmotnosti 1 tony. Expresná zásielková preprava. Kuriérska služba. Osobná doprava je zaisťovaná pohodlnými automobilmi Peugeot Boxer s kapacitou 8 osôb. Prepravíme menšie skupiny, športové tímy, pracovné skupiny aj rodiny na poznávacie zájazdy, výlety aj európske letiská. Zaistíme prepravu na ...

Autodoprava - odvoz a likvidácia sutiny - sypké materiály piesok, štrk Sťahovanie - preprava ťažkých bremien Vypratanie: - pôdy, pivnice - suché betónové zmesi - vrátane dopravy.

Sťahovacie práce Maliarske práce Vypratávacie práce Služby hodinového manžela Rekonštrukcia - byty - rodinné domy. vykonávame vypratanie bytov rodinných domov v Brne a okolí.

Sťahovacie služby Gradas - Profi sťahovanie Profesionálna sťahovacia služba sídliaca v Brne zaručí bezstarostné sťahovanie bytov, domov, kancelárií i ťažkých bremien. Spoľahlivé, kvalitné a lacné.

Autodoprava - preprava vnútroštátnej i medzinárodnej - sťahovanie - logistika, špedícia - preprava kusových zásielok. Prevádzkareň: Hybešova 545, 664 42 Modrica

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Upratovacie, maliarske, drobné stavebné, výškové práce, sťahovanie, servis a montáž plastových okien - nátery a zatepľovanie fasád.

Sťahovanie: -sťahovanie po celej SR + EURÓPA -colné služby - deklarácia -sťahovanie bytov, kancelárií, firiem -sťahovanie archívov, knižníc a skladov -sťahovanie ťažkých a rozmerných bremien -balenie sťahovaných vecí a nábytku -demontáž a montáž nábytku -prenájom skladových priestorov -kompletné sťahovanie na kľúč -vypratovacie práce, ...

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, sťahovanie Pravidelné trasy Česká republika - Nemecko - Holandsko Finančné služby Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov Stavebná činnosť - výstavba na kľúč, rekonštrukcia.

Autodoprava medzinárodná i vnútroštátna - RENAULT, DAF do 3, 5t - CITROËN JUMPER do 1, 6t Autodoprava medzinárodná aj vnútroštátna - vozidlá DAF s prívesom do 13t Sťahovanie.