Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

práca: -stavebné (komplexná dodávka stavieb na kľúč) -rekonstrukce stavieb. práca: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. doprava: -nákladní, PV3S-sklápač, LIAZ-valník s rukou a vlekom. Zemné práce: -UNC 061, buldobagr Bielorus.

Stavebná činnosť - zemné práce. nákladné dorava - preprava odpadu, poľnohospodárskych komodít, sypkých hmôt. rastlinná výroba - pestovanie ploditn: repka, pšenica, jačmeň, hrach. Živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka a ošípaných.

Výroba, služby: -přípravné práce pre stavby (búracie práce, výstavba kanalizácií a vodovodu, odvodnenie pozemkov, terénne úpravy .....) -autodoprava vozidlami nad 7, 5t.

Služby a práce v oblastiach dopravného značenia, technických služieb a stavebných prác: - Zvislé a vodorovné dopravné značenie - Technické služby pre pozemné komunikácie - Stavebné práce

služby: -vnitrostátní, medzinárodná kamiónová a nákladná doprava -logistické služby.

Autodoprava, prepravná služba: - kuriérska služba - preprava osôb - expresné preprava - špedičné služby - špeciálna preprava skenera DNA Preklady a tlmočenie.

Služby: -medzinárodná automobilová doprava prevažne veľkoobjemovými vozidlami -len do krajín západnej a južnej Európy -vozový park 12 vozidiel -doprava nákladná, osobná -špedícia.

Služby: -vyťažovanie -nákladná doprava.

Služby: - kamiónová doprava vnútorná, medzinárodná - špedícia

Služby, práce: -autodoprava -zemné práce -realizácia stavieb -predaj piesku.

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné vnútroštátne prevádzkované vozidlami s najväčšou povolenou hmotnosťou nad 3,5 tony, - nákladné medzinárodné prevádzkované vozidlami s najväčšou ...

Služby: Expres kuriér - čas doručenia 2 - 10 hodín v SR -expresné doručovanie zásielok v najkratšom čase kuriérom -expres kuriérska preprava zásielok -okamžitá preprava urgentných zásielok, dokumenty, balíky, tovar, formou zo stola na stôl -messenger. Dnes Vyzdvihneme - Dnes doručíme. Rýchlosť doručenia je prioritou.

Logistické centrum D1 - Jihlava, 58811 Střítež u Jihlavy 3 Doprava: -kamiónová doprava tuzemská i medzinárodná -expresná preprava -preprava nebezpečného tovaru ADR: vozidlá s nosnosťou do 24t vozidlá s nosnosťou do 3, 5t vozidlá s nosnosťou do 1, 5t. letecká osobná a nákladná doprava Špedícia: -najfrekventovanejšia ...

Kontejnerový servis. Služby: -pristavenie kontejnera do 24 hodín -kontajnerovú dopravu -prenájom kontajnerov -odvoz sutiny -odvoz odpadu -likvidácia sutiny -dovoz piesku -dovoz štrku -dovoz ďalších stavebných materiálov -pripravujeme špeciálne kontajnery s možnosťou bočného vstupu do kontajnera, ktorý Vám uľahčí prácu.

Služby: - pravidelná autobusová linková doprava - zmluvná zájazdová doprava - mestská hromadná doprava (Žďár nad Sázavou, Veľké Meziříčí, Nové Mesto na Morave) - cestná nákladná doprava - preprava kvapalných látok cisternovými návesmi - preprava tovaru pod riadenou teplotou - logistika. Cestovná kancelária: - Žďár nad Sázavou, ...

Realizujeme komplexné zemné práce a prevádzkujeme autodopravu.

UHOĽNÉ SKLADY PRIBYSLAV. Predaj, služby: -uhlie - brikety -palivá a piesku, piesky labský a omietkový -autodoprava -pristavenie kontajnerov na odpad.

Služby: -vnútroštátna nákladná preprava vášho nákladu -medzinárodná doprava, export aj import na území celej Európy -zaisťujeme prepravu osôb po celej Českej republike aj v rámci celej Európy za priaznivú cenu.

Služby: -vnútroštátna automobilová doprava -medzinárodná automobilová doprava.

Tuzemská nákladná autodoprava: - vozidlo s hydraulickou rukou (nosnosti 9 ton).

Stolárstvo, výroba: -EUROOKEN -nábytok z masívu -stavebno stolárska -zákazková výroba z masívu. Píla: -porez guľatiny -predaj reziva. Zámočníctvo a kovovýroba. Autodoprava