Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

činnosť: - zemné práce - terénne úpravy - skrývky zeminy. autodoprava: - dovoz piesku, kameňa - preprava strojov na podvalníku. Žeriavnícke práce.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Projektová činnosť vo výstavbe Murárstvo Cestná motorová doprava nákladná

Činnosť: - nákladná autodoprava - zemné a výkopové práce - triedenie ornice, predaj zeminy Predaj: - piesok

Služby: - autoservis - pneuservis - ručné umývanie, čistenie interiérov automobilov. Autodoprava: - expresná preprava zásielok.

- autodoprava - vnútroštátna a medzinárodná autodoprava - autodoprava štátna i medzinárodná, preprava bremien do 2000kg - prepravné služby MAX: dĺžka: 460 cm výška: 180 cm šírka: 160 cm NOSNOSŤ: vnútro: 2000kg Euro: 1250kg 6 euro paliet, 15, 6m3

Služby: - vnútroštátna dodávková autodoprava - kuriérska, expresná doprava.

Služby: - autobusová doprava vnútroštátna a medzinárodná

Prepravné služby. Realizácia prepráv v exportnom aj importnom smere. Kamiónová medzinárodná doprava.

Poskytovanie služieb v oblasti nákladnej autodopravy.

Železničná stanica - vlaková stanica. preprava -osobné -nákladné

Expresná preprava zásielok z domu do domu po celej ČR do 24 hodín a SR do 24 Bratislava do 48 hodín ostaní destinácie. Preprava zásielok od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pre okresy Kolín, Kutna Hora, Benešov: -doprava, expresné, kuriérne, vyťažovanie -skladovanie a distribúcia tovaru -paletovanie, fóliovanie, páskovanie -colné ...

Práca, služby: -pomocou mechanizácie. Doprava: -nákladné. Oprava: -motorové autá, vozidlá Poľnohospodárstvo: -hnojenie -priemyselné hnojivá-pevné, kvapalné -postreky. Sprostredkovateľská činnosť. -Priemyselná zóna

- autodoprava - nákladná doprava - medzinárodná nákladná doprava - prepravné služby

Stolárstvo, podlahárstvo Cestná motorová doprava

Výroba: -nábytok -strešné okná -vybavenie interiérov -kazetvé dvere. Drevovýroba. Doprava: -medzinárodné do 4, 5t po Európe -nákladné.

Automobilová doprava - vozidlo Fiat Ducato

Prevádzka mestskej a regionálnej autobusovej dopravy, diaľkových a medzinárodných liniek. Ponuka opráv motorových vozidiel a meranie emisií.

Prevádzka mestskej a regionálnej autobusovej dopravy, diaľkových a medzinárodných liniek.

Autobusová doprava. ČSAD Ústí nad Orlicí je od roku 2000 súčasťou skupiny ICOM. Pôsobí v okresoch Náchod, Rychnov nad Kněžnou, Svitavy a Ústí nad Orlicí.

- taxi - taxislužba - osobná doprava - preprava osôb