Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj: - školských aktoviek Scout a batohov 4YOU, školských potrieb. Špedičné služby.

Práca so stavebnými strojmi, zemné práce: - traktorbager - kolesový nakladač - kolesové bager 18t - paletové vidly (max. 1, 5t). Nákladná autodoprava: - Tatra 815 S3.

Medzinárodná kamiónová autodoprava.

Výroba: - výroba modelov a makiet pre prezentáciu firiem na výstavách a veľtrhoch - preprava osôb vozidlom MB Vito 8+1 - údržba domácností a kancelárií - prvý hodinový manžel pre Olomouc.

Činnosť: - komplexné logistické služby v oblasti skladovania a sekundárneho transportu - outsourcing

Sťahovanie: - kancelárií - bytov - pivníc - trezorov - umeleckých predmetov - archívov. Súdne sťahovanie. Vypratávacie práce. Rozvozy : -stavebného materiálu -biele techniky -nábytku.

Dopravný podnik mesta Olomouca, a.s., DPMO: - mestská hromadná doprava - zájazdová doprava - prenájom historických vozidiel - prenájom reklamných plôch.

Firma Dopravné značenie - Čermák poskytuje komplexné služby v oblasti dopravného značenia. Nielen v Olomouci, ale aj v Přerove a po celej Českej republike zaistí predaj, prenájom a inštaláciu dopravného a signalizačného značenia aj dopravných značiek. Vyskúšať môžete aj e-shop, v ktorom nájdete podrobný popis značiek a značení podľa vašich ...

Služby: - kamiónová doprava vnútroštátna aj medzinárodná - sťahovanie - skladovanie. Autoservis: - servis osobných, dodávkových, nákladných vozidiel, obytných vozov a prívesov - plnenie klimatizácií - diagnostika - príprava na STK - zabezpečenie STK. Prevádzkareň a kancelária: V Záhradkách, Lutín

Služby: - kuriérska služba - nákladná autodoprava tuzemská - preprava zásielok.

Autoservis: - opravy a údržba osobných a dodávkových automobilov - príprava na STK - sezónne prehliadky - karosárske práce - pneuservis - predaj pneu. Služby: - dodávková doprava vnútroštátna. Prevádzkareň: Práslavica (areál bývalého ZD)

Autobusová doprava: - preprava osôb - medzinárodná doprava - zájazdová doprava - linková doprava. Cestovná agentúra.

Individuálna preprava osôb nielen na letisko a z letiska v luxusných vozidlách Škoda Superb a Volkswagen Caravelle.

Taxislužba zaisťujúca prepravu v Olomouci aj mimo regiónu. Help Drink (Drink servis), expresná preprava zásielok. Non-stop dispečing. Bez nočného príplatku, každá desiata jazda zadarmo. Stanovište nájdete pri hlavnej a autobusovej stanici a pri OD Timpo.

Sťahovacie služby. Likvidácia nábytku a pozostalostí. Medzinárodné sťahovanie. Montáž nábytku.

Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Cestná motorová doprava: - nákladné nad 3, 5 tony - nákladné do 3, 5 tony.

Činnosť: - vnútroštátna aj medzinárodná nákladná autodoprava

Služby - vnútroštátna nákladná doprava - preprava sypkých hmôt.

Služby - sťahovanie bytov, firiem a ťažkých bremien.

Spoločnosť Smětal s.r.o. so sídlom v Bystrovanoch pri Olomouci sa zameriava na kontajnerovú dopravu a nakladaním s odpadmi vrátane recyklácie stavebnej sutiny, pre ktorú využíva vlastné recyklačné centrum. Kontajnery si môžete vybrať z troch základných typov podľa vašej potreby. Tiež vám radi zaistíme predaj piesku a štrku. Medzi našu ďalšiu ...

Medzinárodná, vnútroštátna kamiónová doprava. Autodoprava.