Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Zemné práce vrátane nákladnej dopravy -odvoz sutiny, zemín. -výstavba inžinierskych sietí, siete -chodníky a pozemné komunikácie -Základ rodinných domov, domy a úprava terénu. Zemné práce: -plynofikace -výkopy-záchytky, základy, pivnice, pre inžinierske siete -terénní úpravy -vyklízení podstielok v halách. Autodoprava, doprava: -pevné ...

Profi - Gips Transport s.r.o. zaisťuje prepravu potravín chladiarenskými vozidlami do 3, 5 t, ďalej prepravu tovaru a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a prepravu stavebných materiálov.

Medzinárodnej nákladnej cestnej dopravy a špedície.

Opravy nákladných vozidiel AVIA. Predaj náhradných dielov AVIA. Výkup a likvidácia vozidiel AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tony, rozvoz chladených a mrazených potravín. Požičovňa obytných vzidiel.

Nákladná doprava vrátane prác s hydraulickou rukou. Preprava buniek, lešení, trámov, väzníkov, panelov, stavebných materiálov, oceľových konštrukcií, hutníckych materiálov, strojov a robotov.

Autodoprava, kamiónová doprava: - zahraničné, medzinárodné. Zasielateľstvo. Špedícia, špedičná služba.

Autodoprava, doprava, preprava. Prevádzka vnútroštátna i medzinárodná nákladná doprava a špedícia. Vnútroštátna, prevádzkovaná vozidlami do 3, 5 t najväčšej povolenej hmotnosti. Nákladné automobily, autá, vozidlá. Kamiónová doprava. Špedičná činnosť.

Technické služby mesta Hrušovany s.r.o. sú organizáciou, ktorá poskytuje verejnoprospešné komunálne a technické služby nielen pre mesto Hrušovany, ale aj ďalším firmám, organizáciám, obciam i jednotlivcom. Vykonávame čistenie a upratovanie verejných plôch, údržbu komunikácií, máme na starosť dopravné značenie a prevádzku verejného osvetlenia, ...

Špedície a kamiónová doprava Predaj a rozvoz brikiet, uhlie, kameňa, štrku

Autodoprava. Služby: -vozový park 33 vozidiel -pick-up, malá dodávka, stredné a väčšie dodávky, vozidlá nad 3, 5t do 7, 5t a vozidlá nad 7, 5t do 12t -kamkoľvek po SR -vnútroštátna doprava.

autodoprava: -osobné, mikrobus -autobusová preprava osôb, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letisko -zajištění vozov na svadbu -preprava športovcov -výlety, školské výlety -preprava na firemné akcie -pravidelne prepravy pracovníkov -preprava osôb na konferenciách -preprava pracovníkov na školenie -odvoz Vášho automobilu ...

Zaoberáme sa prípravnými prácami pre stavby, výkopovými prácami a cestnou motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu (piesok, kameň, štrk, sutina). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizačné vidly - Bobcat - Naklápacia svahová lyžica 1m.

Služby, opravy: -autodoprava -pneuservis, servis