Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby: -sťahovanie bytov, kancelárií atď. -vypratanie bytových aj nebytových priestorov -montáže, demontáže nábytku -doprava po Znojme ZADARMO -prehliadka ZADARMO na určenie predbežnej ceny -nerobíme, neriešime rozdiely medzi prvým až ôsmym poschodím, cena je stále rovnaká -Váš nábytok je počas sťahovania a prepravy u našej firmy riadne ...

Preprava atypických zásielok bez balenia - väčšie kvety, motocykle, štvorkolky, akvária, nábytok, stavebný materiál a ďalšie.

Služby: -taxi -vnútroštátna, medzinárodná preprava osôb a kuriérne služby -vás aj vaše auto odvezieme -zaistíme odvoz väčšej skupiny osôb.

Autodoprava, autožeriavy, žeriavy: -vnitrostátní -autojeřáb na podvozku TATRA 815, 3x 815, AD20T (nosnosť 20 ton) 1x148 -autojeřáb AD20T (nosnosť 20 ton), dosah 29m. GROVE GMK 2035.

služby: -překládání, skladovanie -Medzinárodná autodoprava, špedícia -pneuservis -servis nákladné autá.

autodoprava, výstavba, oprava komunikácií, chodníkov, výkopy bazénov, záhradných jazierok, jímok, pivníc, výkop základov rodinných i komerčných objektov, odvoz sute, hliny, domového odpadu, snehu - dovoz piesku, štrku, kameňa, stavebného materiálu - búracie a demolačné práce s odvozom - upratovanie a odvozy snehu - porez stromov - údržba ...