Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí.

Nákladná autodoprava. Práca autožeriavy 7t a 20t, preprava sklápačková, kontajnerová a valníková s hydraulickou rukou do 5 t-všetko vozidla (automobily) TATRA s možnosťou pripojenia prívesov. Zemné výkopové práce JCB.

Firma RPS logistic s.r.o. pôsobí v oblasti medzinárodnej kamiónovej dopravy už od roku 1993. Zasielateľstvo, autodoprava, špedícia, logistika, skladovanie, rozvoz, transport, dopravná firma, firmy, spoločnosti: -vysoká kvalita vozového parku zmluvných dopravcov -stály kontakt s vodičmi -preprava spôsobom "Just in time"- podľa jasne ...

Vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava. Špedícia.

Medzinárodná a tuzemská osobná doprava: - mikrobusy FORD TRANZIT pre 8-14 osôb - služobné cesty, pre zahraničné návštevy športové oddiely, umelecké skupiny, firemné akcie pri BVV.

Osobná doprava: - preprava menších skupín osôb.

Doprava, preprava: -autobusová doprava -zahraničné, medzinárodné, tuzemsko -vozidlá pre 17-50 osôb -Mercedes 17 miest -Bova 50 miest -Karosa 46 miest.

Stavebné a murárske práce. Pôdne vstavby, rekonštrukcia kúpeľní, obkladačské práce, rekonštrukcia. Autodoprava.

Činnosť: -zodpovednosť za organizačné zabezpečenie dopravnej obslužnosti územia zapojeného do IDS* (zmluvy, podklady pre licencie) -plán a zabezpečenie realizácie rozvoja IDS, riadenie a realizácia finančných tokov -sledovanie a vyhodnocovanie vývoja prepravných potrieb, návrh jazdných rádov, optimalizácia vedenia liniek ...

Hlavnou náplňou spoločnosti NOSRETI a.s., divízie Specialtransport sú komplexné služby pri preprave ťažkých a nadrozmerných nákladov. Sme špecialisti na dopravu nákladov s hmotnosťou až 800 ton. Máme 60 ročné skúsenosti v ťažkej doprave a disponujeme moderným a variabilným vozovým parkom, vďaka ktorému prepravíme akékoľvek bremeno do ...

Letecká vrtuľníková záchranná služba. Obchodná doprava osôb, hliadkovacie a kontrolné lety, letecké snímkovanie, vyhliadkové lety.

Sťahovanie: - bytov, rodinných domov, kancelárií a firiem - trezorov, klavírov, archívov a umeleckých predmetov. Montáž a demontáž nábytku. vlastná baliaca technika. Prepravné obaly zadarmo Sťahujeme bezpečnými čalúnenými vozidlami. Zaisťujeme: - vypratanie pôd a pivníc - likvidáciu odpadu.

Služby: -nákladná vnútroštátna doprava

Služby: -sťahovanie strojov do 1000 ton. -sťahovanie ťažkých bremien nad 100kg (trezory, klavíry...).

Služby - nákladná doprava, preprava umeleckých diel a výstavných exponátov

Práca: -zemné. -výkopové. -búracie, demolačné. -úpravy terénu. -doprava sypkých materiálov. -upratovanie snehu.

Autoservis. Oprava, servis: -automobily. Služby: -ručné umývanie vozidiel, čistenie interiéru. -odťahy vozidiel. Autodoprava do 1500 kg. Preprava osôb (do 8 osôb).

Výrobca je nositeľom certifikátu ISO* 9001:2000. Trysky pre striekacie zariadenia. Výroba,predaj,poradenstvo: -kvapalinové,vzduchové,dvojmédiové sprejové trysky Spraying Systems -bajonetové,automatické,hydraulické, rotujúce,špeciálne -umývacie,odprašovacie,ochladzovacie,mazacie, protipožiarne ...

Kontajnerová, nákladná doprava pre Brno a okolie: - dovoz piesku, štrku, betónu, kamenia a zeminy - odvoz a likvidácia stavebných sutí - odvoz a likvidácia odpadu - preprava strojov a zariadení - zemné a výkopové práce - vypratávacie práce.

SEDACIE SÚPRAVY, Z KTORÝCH SA VÁM NEBUDE CHCIEŤ VSTAVAŤ. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz po celej SR: -štýlové sedacie súpravy na mieru z masívu -celodrevené sedacie súpravy v talianskom štýle BIANCA, HARFA, FATIMA, KATKA, SOFIA, KLAUDIA, LAGUNA, MICHAEL -na požiadanie zašleme katalóg základných prevedení sedacích ...

Kontajnerová doprava. Nákladná autodoprava automobilmi FORD TRANSIT, AVIA. Výkopové práce. Stavebné práce.