Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Autodoprava: -medzinárodná a vnútroštátna doprava -špedícia, logistika -preprava kusových zásielok -preprava do 8 osôb. Služby: -kompetalcia reklamných tlačovín -skladovanie.

Cestná doprava. Lesnícka činnosť (lesnícke práce, obchod s drevom).

Obchodná a sprostredkovateľská činnosť, preprava tovaru. Predaj - zádržné koše do nádrží proti krádeži pohonných hmôt

Spoločnosť L.C. Truckcentrum s.r.o. je súčasťou nadnárodnej transportnej a špedičnej skupiny LC net, ktorá sa predovšetkým zaoberá cestnou a kombinovanou prepravou tekutých chemikálií, vrátane tých nebezpečných. Ďalej sa zaoberáme opravou, rekonštrukciou a prestavbou cisterien taktiež aj cisternových kontajnerov. Pre zaistenie 100% technického ...

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblastiach: - elektro práce - zámočníctvo - zemné práce (bager CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia + V3S). Naše služby: - doprava osobná a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - meracia činnosť - pomocné práce - zámočnícke práce - zapožičanie kontajnera.