Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Odťahová služba žltý anjel. Nákladná doprava.

Kontajnerová doprava. Výkopové práce. Stavebné práce.

Autodoprava. Cestná motorová doprava: -nákladné. Prenájom, požičovňa, predaj: -dopravné značenie, značky. Zemné a výkopové práce: -terénne úpravy. -všetky zemné práce -výkopy pre inžinierske siete (vodovod, plynovod, kanalizácia) -výkopy a úpravy terénu -rekultivácia -cesty -ihrisko -demoličná práca -doprava materiálu.

Činnosť: -medzinárodná kamiónová doprava, -špedičná činnosť, -opravy nákladných vozidiel a návesov PANAV, RENAULT, -brzdový systém WABCO, -príprava vozidiel na STK, -predaj nafty.

Oprava, servis: -osobných vozidiel ŠKODA -príprava vozidiel na STK -chladičov. Predaj: -náhradné diely. Doprava, preprava: -tuzemská i medzinárodná -AVIA nosič kontajnerov -LIAZ -náves-súprava nosnosť 24 t -AVIA, IVECO valník-skriňa -autobusy (8-45 osôb). Odťahová služba. Nástavby poděbradskej firmy CTS SERVIS: -montáž, prestavba ...

Autodoprava - nákladné do a nad 7, 5 t.

Doprava: - nákladné vnútroštátne a medzinárodné - dodávková.

Výroba: -tepelnoizolačná fólia Flexipan. Autodoprava. Cestná motorová nákladná doprava: -medzinárodné, zahraničné.

Ponúkame služby v oblasti dodávkovej a kontajnerovej dopravy. Špecializujeme sa najmä na dopravu kontajnerovú do 7, 5t, na odvoz stavebného, komunálneho a biologického odpadu, ďalej odvoz sutiny a výkopovej zeminy. Zaistíme aj všetky zemné a výkopové práce v okolí Vyškova.

Autodoprava. Cestná motorová doprava nákladná.

Práca, služby: -Autodoprava Avie -Práca s UNC-060.