Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Firma sa zameriava na cestnú motorovú dopravu nákladnými vozidlami a jazdnými súpravami do 3, 5 t. Prepravuje širokú škálu nákladov pre rôzne odvetvia.

Kontajnerová doprava. Demolačné práce. Zemné práce.

Autodoprava nákladné, kamiónová, vnútroštátna a medzinárodná. Strojové čistenie vozoviek. Zemné práce: -strojem UNC 060 + príslušenstvo -CATERPILLAR-CAT 432D. Požičovňa stavebnej mechanizácie.

Doprava a Špedícia - denne jazdíme ČR-Slovensko-Rakúsko, pravidelné jazdy po trase Praha - Brno - Ostrava, Praha - Viedeň, Praha - Bratislava. Expresná preprava. Sťahovanie. Colné a deklaračné služby.

Prepravná spoločnosť JK speed kipper s.r.o. sa zameriava na tuzemskú a medzinárodnú kamiónovú dopravu. Sme mladá a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, na trhu pôsobíme od roku 2013. Ponúkame prepravu voľne ložených sypkých materiálov sklápacími návesy o nosnosti až do 31 ton, ďalej transport tekutých materiálov cisternovým návesom alebo odvoz a ...

zámočníctvo: -kovovýroba -oceľové konštrukcia -kontejnery - výroba a opravy -zdvojené podlahy -sváření. kontajnerová autodoprava -dovoz: piesku, betónu, štrku, atď. -odvoz: komunálneho odpadu, sute, atď. -převoz: stavebných strojov a iného materiálu.

činnosť: - autodoprava - kontajnerová doprava - preprava materiálu - odvoz - prenájom kontajnerov - vypratanie objektov.

Nákladná autodoprava, zasielateľstvo: - doprava tuzemská i medzinárodná - preprava nadrozmerných zásielok - preprava stavebné, poľnohospodárske, manipulačné a ostatné techniky.

doprava: -vnitrostátní -Medzinárodná -spedice.

Autodoprava. preprava - do 24t - automobily MAN, MERCEDES dovoz.

Medzinárodná, vnútroštátna preprava i kvalitné skladovacie služby.

Medzinárodná a vnútroštátna doprava a preprava, špedícia: -pravidelne export a import -preprava expresných zásielok -kamionová doprava -velkoobjemová preprava.

služby: -Medzinárodná zasielateľstvo -vnitrostátní zasielateľstvo -zprostředkovatelská činnosť v oblasti obchodu a služieb -provozování cestovnej agentúry -poľnohospodárstvo, vrátane predaja nespracovaných poľnohospodárskych výrobkov. Doprava, letecká, lodná, cestnej, železničnej.

Nákladná vnútroštátna doprava. predaj: - štrk - piesok - drť - slezská žula kocka, stavebný kameň. Zemné práce.

služby: - skladovanie tovaru - komplexné dopravné - logistické služby - moderné, bezpečné skladovanie tovaru v temperovanej hale - skladovacie, manipulačné servis - balenie a prebalenie tovaru - fóliovanie, prebalenie do iných obalových materiálov, na iné palety - kontrola kvality tovaru - výrobok je prijatý a vydaný na sklad v ...

služby: - nákladná autodoprava - likvidácie odpadov.

služby: - autoservis, pneuservis - kontajnerová preprava o nosnosti 5 t

Firma Jaroslav Muneza vykonáva profesionálne výkopové, dláždičské a upratovacie práce. Medzi naše ďalšie činnosť patrí tiež maliarske, murárske práce, demolácie a vlastné autodoprava. Sídlime v Brne, mestská časť Zábrdovice. Činnosť našej firmy: - výkopové práce, výkopy - pokladanie kameňov - upratovacie práce - pokládka dlažby - ...

doprava: -expresní zásielková služba (kusové zásielky do 500 kg) -preprava tovar pre jednotlivcov i firmy -vozy PICK UP WAN -ČR aj SLOVENSKO.

Autodoprava. doprava: - stavebného materiálu - drť, kamenia, suť, piesok, betón - stavebná mechanizácia - prevoz áut, vozíkov, traktorov.

Služby: - nákladná autodoprava medzinárodná - špedícia

Doprava: - nákladné vnútroštátne a medzinárodné - expresná dodávková preprava Kamiónová doprava. Logistika. Špedícia: - po celej Európe.

Skladovacie služby. Logistika. Medzinárodná cestná preprava. Zaistenie: - letecká preprava z ČR a SR do väčšiny svetových destinácií - námorná preprava kontajnerov a kusových zásielok do celého sveta. Nákladná doprava. Medzinárodné a vnútroštátne železničné zasielateľstvo.

Autodoprava. Medzinárodná kamiónová doprava MKD, nákladné (zaistenie prepravy do všetkých štátov v Európe). Tuzemská kamiónová doprava-nákladná. Export-preprava nábytku do západnej Európy (skriňové návesy). Špedícia (vlastné vozy+zmluvní prepravcovia). Zasielateľstvo. Logistika. Transport-preprava. Colná deklarácia. Verejný colný ...

Kontajnerová doprava. Čistenie a údržba komunikácií: -strojné zametanie komunikácií -strojové odstraňovanie psích exkrementov.