Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Projekčná, inžinierska a stavebná činnosť: -projektová dokumentácia, projektant vodohospodárske a pozemné stavby, stavba -inžinierska činnosť: -stavebné povolenie, kolaudácia stavieb -pozemné a vodné stavby na kľúč. Autodoprava, doprava. Cestná motorová nákladná doprava.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava.

Autodoprava. Preprava zásielok od 1 kg do 26 tony. Medzinárodná i vnútroštátna doprava. Preprava kusovej zásielky poskytujeme aj preprava expresná. Preprava sypkých hmôt, cisternové aj sklápacie návesy. Špecializácia na pohraničné prepravy do a z Rakúska, ale aj ostatné štáty EÚ.

Služby: -vnútroštátna -medzinárodné -dopravné -špedičné. Nákladné vozidlá - sólo a súpravy na prepravu sypkých materiálov. Predaj: -drevené brikety -drevené pelety -grilovací sortiment -štiepané drevo.