Medzinárodná preprava môže byť realizovaná po ceste pomocou nákladných automobilov, ale aj po železnici, vzduchom alebo loďami. Všetky typy transportov ponúkajú prepravu sypkých, kvapalných aj pevných látok, kontajnerov, paliet či nebezpečných látok.

Medzinárodná kamiónová doprava - nákladná preprava.

Nákladná autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 5t. Plynoinštalatérske práce. Montáž a servis - solárne systémy. Kúrenárske práce. Montáž - automatické kotly na uhlie. Servis a prestavby - automatické kotly na uhlie.

Stavoka Hradec Králové a.s. -výstavba rúrových, komunikačných a energetických vedení -pozemné a inžinierske staviteľstvo -cestná nákladná doprava

Služby: - nákladná autodoprava medzinárodná a vnútroštátna

Naša rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, ktorú sme založili v roku 1991 sa zaoberá prepravou valníkovými vozidlami v rámci celej Európskej únie. Zameriavame sa na medzinárodnú kamiónovú prepravu, vnútroštátnu dopravu nákladov, špedíciu a autodopravu. Doprava, autodoprava: - medzinárodná kamiónová preprava - rôzne prepravy v štátoch ...

Činnosť: - špedícia - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - kamiónová doprava

Nákladná doprava - medzinárodná a tuzemská preprava - zasielateľstvo - skladovanie.

Prepravná činnosť: - vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava, autodoprava,

Stavebná firma. Stavba, výstavba, rekonštrukcia, realizácia na kľúč: -priemyselné stavby -bytová a občianska výstavba -rodinné domy. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie -obytné kontajnery. Zaremba Transport - autodoprava. Medzinárodná a vnútroštátna preprava plachtovými návesmi so špecializáciou na NL, B, D vrátane kabotážnych ...

Činnosť: - medzinárodná a vnútroštátna nákladná autodoprava - doprava nadrozmerného tovaru - kamiónová preprava

Špedičná spoločnosť - preprava tovaru tuzemská i medzinárodná - nákladná doprava - expresné a kusové zásielky - skladovanie.

Služby - kontajnerová doprava - pozemná nákladná preprava - preprava námornej. Predaj - návesy a prívesy. Servis nákladných áut.

Činnosť: - medzinárodná, vnútroštátna nákladná doprava.

Služby: -colná deklarácia: -vyhotovenie colných dokladov -zaistenie colného odbavenia pri dovoze aj vývozu na colnom úrade -šttatistické vykazovanie údajov pre INTRASTAT SK .

Doprava, špedícia - medzinárodná nákladná preprava osobných automobilov.

Prepravné a logistické služby - nákladná doprava tuzemská i medzinárodná - kamiónová preprava - špedícia.

Služby: - špedícia - nákladná autodoprava. Medzinárodná a vnútroštátna preprava tovaru.

Doprava, služby: - nákladná autodoprava vnútornej i medzinárodnej - námorné - letecká.

Činnosť: - zemné, výkopové práce - búracie práce - nákladná autodoprava - odvoz sutiny, zeminy Predaj: - piesok

Služby: - medzinárodná preprava hospodárskych zvierat.

Dovoz, import, predaj: - potravinové výrobky prevažne pre siete čerpacích staníc a gastronómia. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna doprava - zahraničná, medzinárodná doprava.

Taxislužba, internetový predaj prúteného tovaru. Nákladná doprava. Požičiavame stavebné stroje aj s obsluhou.

Služby: - autoservis - opravy osobných a nákladných vozidiel - pneuservis - odťahová služba Autodoprava: - medzinárodná kamiónová doprava - kontajnerová doprava Hradištko 736 tel.: 576 776 477, 604 289 351