Medzinárodná preprava môže byť realizovaná po ceste pomocou nákladných automobilov, ale aj po železnici, vzduchom alebo loďami. Všetky typy transportov ponúkajú prepravu sypkých, kvapalných aj pevných látok, kontajnerov, paliet či nebezpečných látok.

Služby v oblasti autodopravy v rámci Českej republiky a Európskej Únie

Činnosť: - kamiónová doprava vnútroštátna a medzinárodná - špedícia - vyťažovanie - skladovanie

cargo-partner je súkromná spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu medzinárodnej prepravy a logistiky už viac ako tri dekády. Výška obratu spoločnosti v roku 2015 predstavovala 540 miliónov eur a na jej úspechu sa podieľalo viac ako 2300 zamestnancov z pobočiek po celej západnej, strednej a východnej Európe, v severovýchodnej a juhovýchodnej ...

Činnosť: - medzinárodná kamiónová doprava - vnútroštátna kamiónová doprava - ADR - zemné práce Prenájom, požičovňa: - dopravná a stavebná technika, stroje

Námorná preprava: - kvalitná a rýchla preprava do aj z celého sveta - kontajnerové zásielky FCL a LCL - všetky typy kontajnerov - spolupráca so všetkými námornými linkami - priame spojenie s agentmi rejdara - zmluvný špeditér v Hamburgu aj Kopere - napojenie na celosvetový LCL-servis.

Služby: - nákladná autodoprava medzinárodná - ADR - skladovanie, logistika - odťahy vozidiel - pneuservis osobných a nákladných vozidiel

Služby: - pneuservis - autoservis - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

Činnosť: - nákladná autodoprava medzinárodná a vnútroštátna

Služby - medzinárodná a vnútroštátna doprava - nákladná preprava - kamiónová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - odťahová služba.

Špedícia - medzinárodná aj vnútroštátna kamiónová doprava - nákladná preprava.

Medzinárodná kamiónová doprava - nákladná preprava.

Autodoprava: - medzinárodná kamiónová doprava - vnútroštátna doprava - rozvoz - plachtové vozy, chladiarenské vozy - dodávkové, skriňové vozidlá - export, import - nadrozmerné prepravy.

Špedícia, zasielateľstvo, doprava: - vnútroštátne, medzinárodné - nákladná, cestná, letecká, námorná - zásielky-kusové, celovozové - expresná preprava-pravidelné trasy. Služby: - poistenie-prepravovaný tovar - colná deklarácia - zastupovanie v colnom konaní - zabezpečenie-colný dlh - úhrada-clo, daň s refakturáciou.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

Nákladná autodoprava: - tuzemská - zahraničné.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Autoklampievstvo. Karosárstvo. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony aj nad 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna - zahraničné, medzinárodné.

Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava - nákladná preprava.

Preprava celovozových aj čiastočných zásielok. Kamiónová doprava medzinárodná aj tuzemská. Veľkoobjemová preprava. Zasielateľstvo.

Služby - vnútroštátne a medzinárodné zasielateľstvo - špedícia.

Požičovňa - prívesy AGADOS ADAM 66 Odťahová služba NON - STOP Nákladná doprava - do 50t - medzinárodná - vnútroštátne

Nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná nad 3, 5t Prípravné práce pre stavby Zemné práce

Palivá Predaj z krytej skládky: -suché uhlie hnedé, čierne, koks, -brikety uhoľné, drevené voľné aj balené -doprava na miesto -upratovanie hydraulickým pásom -palivové drevo mäkké, tvrdé, vyschnuté, voľné aj balené, triesky na podpaľovanie. Predaj: -propán-butánové bomby 2, 10, 33kg. Vodiči p.Krídlo 606646299 p.Fichtner ...