Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Nákladná autodoprava - vnútroštátne - do 50t Zemné a výkopové práce

V našej spoločnosti sa špecializujeme na nákladnú autodopravu s využitím áut s rukou. Naše nákladné vozidlá sú opatrené hydraulickou rukou na jednoduchú manipuláciu s ťažkými bremenami

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Cestná nákladná doprava. Špedícia.

Autodoprava. Autobazár. Odťahová služba.

Služby, práce: - obkladačské - maliarske - lakovnícke - pokládka plávajúcich podláh a kobercov - terénne a výkopové práce - zámková dlažba - kúrenárske - inštalatérske - elektrikárske - revízia elektro, plyn, bleskozvod - odvoz sute a zeminy - odvoz piesku, betónu a stavebného materiálu - zabezpečovacie systémy pre celé ...

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Logistické služby. Nákladná doprava a preprava liekov a tovaru podliehajúcim osobitným režimom v doprave. Zaistenie osobnej dopravy.

Kontajnerová preprava: Zaistenie odvozu sute, -zemných práce -výkopové práce -demoličná práca -náterové práce Likvidácia drevín a parovodov.

Autodoprava -zemné práce -rovnanie terénu -zaistenie autodopravy

Zemné práce so stavebnými strojmi. Cestná motorová doprava nákladná. Úprava nerastov a dobývanie rašeliny a bahna. Podnikanie v oblasti nakladania s odpadmi. Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi. Zámočníctvo. Poľnohospodárska výroba. Opravy cestných vozidiel. Prevádzkovanie čerpacích staníc s palivami a ...

Potrebujete kontajnerovú prepravu alebo odviezť suť? Kontaktujte nás! Naša spoločnosť ponúka kontajnerovú dopravu, predaj sypkých materiálov, odvoz sutiny, služby obyvateľstvu, odťahovú službu. Ďalej ponúkame predaj - piesky, štrky, sute a uhlie. Zaoberáme sa taktiež bagrovaním a úpravami terénov. Skladanie uhlia pásiem.

Naša spoločnosť je kvalitným poskytovateľom služieb v oblasti medzinárodnej a vnútroštátnej dopravy: -preprava ako celovozových tak aj kusových zásielok -express preprava -špeciálna preprava -skladovanie -pre pravidelných klientov sú prichystané veľmi zaujímavé bonusy.

Naše služby: - požičovňa vozidiel - náhradné diely pre Twingo - autodoprava.

Realizácia vodohospodárskych stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Prevádzkovanie nákladnej autodopravy. Vykonávanie zemných prác. Búranie asfaltu a betónu. Odvoz kalov. Opravy motorových vozidiel. Práca autožeriavom.

Tuzemská a medzinárodná nákladná preprava - skladovacie a logistické služby

Doprava a špedícia - vnútroštátne - medzinárodná Tel.: 325 551 025 Predaj náhradných dielov na nákladné vozidlá predovšetkým značiek Avia, Liaz, Iveco a Mercedes-Benz. Tel. : 325 553 437

Vnútroštátne, medzinárodné: - špedícia. - zasielateľstvo.

Autodoprava - nákladné - do 4t

Firma Rakotrans pôsobí na dopravnom trhu v rámci Českej republiky a Európy od roku 1992. Zaisťujeme: - vnútroštátna doprava - medzinárodná nákladná doprava - špedícia.