Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Autodoprava: -Zaistenie prepravy sypkých i kusových materiálov. -Vykonávanie prác hydraulickou rukou. -Zemné a výkopové práce.

Komplexná cestná a nákladná doprava - medzinárodná a vnútroštátna autodoprava - transport - špedícia - vozový park.

Nákladná autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 5t. Plynoinštalatérske práce. Montáž a servis - solárne systémy. Kúrenárske práce. Montáž - automatické kotly na uhlie. Servis a prestavby - automatické kotly na uhlie.

Poskytovanie služieb nákladnej dopravy a špedície.

Expresná preprava zásielok z domu do domu po celej ČR do 24 hodín a SR do 24 Bratislava do 48 hodín ostaní destinácie. Preprava zásielok od 0, 1 kg - 5000 kg.

Doprava: - do 50t - vnútroštátne - vozidlá TATRA, MAN Demolačné práce, recyklačné linky, mobilný drvič, triedička Zemné práce (ťažká mechanizácia).

Predaj: - palivá - uhlie. - predaj pieskov a štrkov. Nákladná doprava.

Predaj: -náhradné diely pre cestné a koľajové motorové vozidlá -opravy cestných vozidiel -cestná doprava plachtovými návesmi a ťahačmi -predaj a výroba drôtov všetkých akostí - nerezových, mosadzných, bronzových, medených, Kanthalových, z niklu atď. prierez kruhový, štvorcový, obdĺžnikový a iné. -drôty už od 1m alebo 1kg na zákazku (mäkké, ...