Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Česká spoločnosť OLTRANS DOSTÁL s.r.o. sa zaoberá vnútroštátne a medzinárodné kamiónovou dopravou. Prepravujeme celovozové i kusové zásielky v rámci Českej republiky, krajín Európskej únie, Ruska, východnej Európy a Turecka. Prevádzkujeme tiež vlastný servis nákladných vozidiel. Sídlime v Košiciach. Naše služby:  - kamiónová doprava  - ...

Výkopové práce. Kontajnerová i nákladná doprava.

Profesionálne preprava zameraná na Švajčiarsko.

Našim klientom ponúkame kvalitné a spoľahlivé riešenie pri dovoze či vývoze tovaru. Sme rodinná firma, ktorá sa zaoberá colnou deklaráciou a poradenstvom. Spracujeme pre vás všetku dokumentáciu a zaistíme plynulé vybavenie colného konania. Medzi naše služby patria: Vyhotovenie colných dokladov: - Vystavenie T1 - Jednotný správny doklad ...

SVEC Spedition s.r.o. je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na námornú, cestnú, železničnú a leteckú prepravu.

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.

Mika Global Logistics s.r.o. sa zameriava na medzinárodnú a vnútroštátnu prepravu. Zaisťuje expresné prepravy, sprostredkováva zasielateľské služby a tovar prepravuje do 24 t.

Predaj náhradných dielov pre lomy, servis lomov: - zámočníctvo a stavba OK - obrábanie - priemyselné, bytové výstavby - tvarové vypaľovanie plechov - autodoprava.

Autodoprava - vnútroštátna a medzinárodná cestná kamiónová preprava.

činnosť - autodoprava, preprava sypkých materiálov - predaj pohonných hmôt - servis, opravy nákladných, osobných a úžitkových vozidiel.

Dopravná spoločnosť OMEGA SERVIS HOLDING a.s. sa zameriava na prepravu nebezpečných látok podľa ADR. Prevádzkujeme vnútroštátnej i medzinárodnej cisternovú a kontajnerovú dopravu. Zaoberáme sa transportom kvapalných chemikálií, potravín, krmiva alebo plynov. Poskytujeme tiež logistika služby a skladovanie. Sídlo firmy je v Želatovice u Přerova ...

Sprostredkujeme medzinárodnú a vnútroštátnu nákladnú dopravu, vrátane dopravy do krajín bývalého Sovietskeho zväzu a Juhoslávie.