Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Kontajnerová doprava. Výkopové práce. Stavebné práce.

Autodoprava. Cestná motorová doprava: -nákladné. Prenájom, požičovňa, predaj: -dopravné značenie, značky. Zemné a výkopové práce: -terénne úpravy. -všetky zemné práce -výkopy pre inžinierske siete (vodovod, plynovod, kanalizácia) -výkopy a úpravy terénu -rekultivácia -cesty -ihrisko -demoličná práca -doprava materiálu.

Činnosť: -medzinárodná kamiónová doprava, -špedičná činnosť, -opravy nákladných vozidiel a návesov PANAV, RENAULT, -brzdový systém WABCO, -príprava vozidiel na STK, -predaj nafty.

Oprava, servis: -osobných vozidiel ŠKODA -príprava vozidiel na STK -chladičov. Predaj: -náhradné diely. Doprava, preprava: -tuzemská i medzinárodná -AVIA nosič kontajnerov -LIAZ -náves-súprava nosnosť 24 t -AVIA, IVECO valník-skriňa -autobusy (8-45 osôb). Odťahová služba. Nástavby poděbradskej firmy CTS SERVIS: -montáž, prestavba ...

Autodoprava - nákladné do a nad 7, 5 t.

Doprava: - nákladné vnútroštátne a medzinárodné - dodávková.

Výroba: -tepelnoizolačná fólia Flexipan. Autodoprava. Cestná motorová nákladná doprava: -medzinárodné, zahraničné.

Ponúkame služby v oblasti dodávkovej a kontajnerovej dopravy. Špecializujeme sa najmä na dopravu kontajnerovú do 7, 5t, na odvoz stavebného, komunálneho a biologického odpadu, ďalej odvoz sutiny a výkopovej zeminy. Zaistíme aj všetky zemné a výkopové práce v okolí Vyškova.

Autodoprava. Cestná motorová doprava nákladná.

Práca, služby: -Autodoprava Avie -Práca s UNC-060.