Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Zemné práce vrátane nákladnej dopravy -odvoz sutiny, zemín. -výstavba inžinierskych sietí, siete -chodníky a pozemné komunikácie -Základ rodinných domov, domy a úprava terénu. Zemné práce: -plynofikace -výkopy-záchytky, základy, pivnice, pre inžinierske siete -terénní úpravy -vyklízení podstielok v halách. Autodoprava, doprava: -pevné ...

Profi - Gips Transport s.r.o. zaisťuje prepravu potravín chladiarenskými vozidlami do 3, 5 t, ďalej prepravu tovaru a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a prepravu stavebných materiálov.

Zemné práce. Výkopové práce. Drobné stavebné práce. Preprava tovaru po celej SR. Demolácia. Dovoz stavebného materiálu.

GAZDA Transport s.r.o. sa zameriava na medzinárodné zasielateľstvo. Sprostredkováva dopravné služby, nákladnú vnútroštátnu i medzinárodnú dopravu, zabezpečuje špedíciu, balenie, dopravu mraziarenskými vozidlami a dopravu nebezpečného nákladu podľa ADR.

Opravy nákladných vozidiel AVIA. Predaj náhradných dielov AVIA. Výkup a likvidácia vozidiel AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tony, rozvoz chladených a mrazených potravín. Požičovňa obytných vzidiel.

Nákladná doprava vrátane prác s hydraulickou rukou. Preprava buniek, lešení, trámov, väzníkov, panelov, stavebných materiálov, oceľových konštrukcií, hutníckych materiálov, strojov a robotov.

Autodoprava, doprava, preprava. Prevádzka vnútroštátna i medzinárodná nákladná doprava a špedícia. Vnútroštátna, prevádzkovaná vozidlami do 3, 5 t najväčšej povolenej hmotnosti. Nákladné automobily, autá, vozidlá. Kamiónová doprava. Špedičná činnosť.

Technické služby mesta Hrušovany s.r.o. sú organizáciou, ktorá poskytuje verejnoprospešné komunálne a technické služby nielen pre mesto Hrušovany, ale aj ďalším firmám, organizáciám, obciam i jednotlivcom. Vykonávame čistenie a upratovanie verejných plôch, údržbu komunikácií, máme na starosť dopravné značenie a prevádzku verejného osvetlenia, ...

Špedície a kamiónová doprava Predaj a rozvoz brikiet, uhlie, kameňa, štrku

Autodoprava. Služby: -vozový park 33 vozidiel -pick-up, malá dodávka, stredné a väčšie dodávky, vozidlá nad 3, 5t do 7, 5t a vozidlá nad 7, 5t do 12t -kamkoľvek po SR -vnútroštátna doprava.

Zaoberáme sa prípravnými prácami pre stavby, výkopovými prácami a cestnou motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu (piesok, kameň, štrk, sutina). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizačné vidly - Bobcat - Naklápacia svahová lyžica 1m.

Služby, opravy: -autodoprava -pneuservis, servis

Vykonávame zemné a výkopové práce pásovým a kolovým bagrom, šmykovým nakladačom. Prenájom kontajnerov a dovoz štrkov, pieskov a betónu. Transport nábytku a vypratanie priestorov. Realizujeme aj práce v oblasti vodo-topo.

Naša firma vykonáva zemné a výkopové práce, terénne úpravy v rámci celého Juhomoravského kraja. Zabezpečujeme prepravu sypkých materiálov a kontajnerovú dopravu. Vykonávame demolácie drobných stavieb.

vykonávame Autodopravu - valníková a kontajnerová preprava zemné a demoličské práce

Lacná autodoprava, nákladná doprava: - vnútroštátna, domáca - zahraničné, medzinárodné. Expresná preprava, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - motorky, motocykle - štvorkolky - záhradná technika - záhradné kosačky - záhradný nábytok.

Staveb nej práce. Murárstvo. Zámočníctvo. Autodoprava s hydraulickou rukou.

Poľnohospodárske družstvo Hodonice je poľnohospodárska spoločnosť hospodáriaci na bezmála 2000 ha poľnohospodárskej pôdy. Jedným z hlavných zameranie je aj pestovanie viniča, ktoré má v našej spoločnosti mnohoročnú tradíciu. Celková rozloha viníc je 120 ha a nachádzajú sa v katastri obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rastlinná výroba, ...

služby: -demolice objektov -zemní práce -odbahnění rybníkov -autodoprava.