Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Firma Strojné stanice Radkov, spol. s r.o. sa zameriava na predaj univerzálnych kolesových nakladačov značky Striegel. Tento druh nakladačov je veľmi stabilný a dobre sa ovláda aj v malých priestoroch. Je poháňaný výkonným dieslovým motorom značky Yanmar, ktorý má malú spotrebu paliva a nie je hlučný. Ďalej vykonávame zemné a výkopové práce, ...

Kontajnerová doprava. Nakladanie a vykladanie hydraulickou rukou: - stavebný materiál. Preprava sypkých materiálov: - štrk, piesok, drť, suť, hlina, odpad, betón a pod. Pristavenie kontajnera.

Požičovňa a prenájom špecializovaného náradie, nástroje a stavebnej mechanizácie značiek Hilti, Weber, Stihl, Endress, Remko: -bourací, sekacie, vŕtacie, rezacie a brúsiaci technika -diamantové vŕtacie a brúsiace technika, jadrové vŕtanie -kotvící, lepiace, vsadzovacia, meracie a nivelačné technika -hutnící a vibračné technika ...

Autodoprava Zatepľovanie stavieb Výstavba, rekonštrukcia - priemyselné stavby Výstavba, rekonštrukcia - občianske a bytové stavby.

Naša firma vykonáva rôzne zemné a stavebné práce, splaškové i dažďové kanalizácie, zaoberáme sa stavbou základových dosiek pre rodinné domy i priemyselné stavby, demoláciami budov, planierovaním a taktiež hutníckymi prácami. K dispozícii máme bagre 3, 3t, 5, 5t, 9t, 15, 5t, a to spoločne s nákladnými autami s rôznymi tonážnymi parametrami. Ďalej ...

Remeslá, služby - zemné, výkopové práce - demolácie - inžinierske siete - výškové práce služby - nákladná autodoprava tuzemská - doprava stavebného a zemného materiálu

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná nákladná autodoprava

Kontajnerová doprava - rozvoz stavebného materiálu drevo, strešné laty Demolácia - odstraňovanie stavieb Zemné práce - výkopové práce

Kontajnerová doprava Dovoz - piesok - štrk Zemné práce UNC, BOBCAT, traktorbager JCB.

Naša firma so sídlom v Opatove v okrese Jihlava sa zaoberá zemnými výkopovými a demolačnými prácami. K dispozícii máme bagre 3, 5 - 15 ton, búracie kladivo, zemný vrták a kontajnery. Vykonávame odvoz sutiny, zeminy, a tiež dovoz štrku a piesku. Ponúkame: - výkopové práce (výkopy základov, bazénov, pivníc) - terénne úpravy - kanalizácia, ...

Predaj: - palivové drevo, drevo - rezivo, dosky, trámy, fošne. Služby: - práca čelným nakladačom - zemné a výkopové práce - pristavenie a prenájom kontajnerov - odvoz sutiny a odpadov - dovoz piesku, štrku, mulče - kosenie a upratovanie trávy - zimná údržba komunikácií, preťahovanie, pluhovanie - frézovanie ciest.

Kontajnerová doprava: - vozidlom s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavebné materiály - piesky - štrky - betón. Zapožičanie. - kontajnery. Práca hydraulickou rukou. Stolárstvo Zákazková výroba - nábytok. Zemné a výkopové práce minirýpadlom. Stavebné práce. Údržba zelene.

Služby, práce: Kontajnerová doprava. Demolačné práce Zemné práce Hĺbenie rybníkov, potokov, ... Vodovodné a kanalizačné prípojky. Prenájom a požičovňa: - stavebné stroje minibager, šmykové nakladače.

Stavebná činnosť. Elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Revízia: - elektro. Voda, kúrenie, plyn: - výmenníkové stavnice - plynové kotolne - plynoinštalácia, plynové kotolne. Doprava: - vnútroštátne nákladné.

Nákladná doprava: - medzinárodná - vnútroštátne.

Predaj: - technické plasty - materiály na opravu elektromotorov a transformátorov. Služby: - nákladná autodoprava - zemné práce.

služby: - ťažká, nadměrová doprava - vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava - preprava kusových zásielok - expresné preprava - špedičná činnosť.

Spoločnosť JAPEDO s.r.o. zabezpečuje prepravu rôzneho nákladu vozidlami všetkého druhu v Českej aj slovenský republike. Tiež prijíma dopravcu s vlastnými vozidlami. K dispozícii je stála dispečerská podpora a hradenie prejazdov firmou.

Medzinárodná, vnútroštátna špedícia: - letecká - námorná preprava - cestná doprava. Kuriérske služby Expresné tlačiareň.

služby - medzinárodná aj vnútroštátna nákladná doprava - špedícia - logistika.

Firma sa zameriava na cestnú motorovú dopravu nákladnými vozidlami a jazdnými súpravami do 3, 5 t. Prepravuje širokú škálu nákladov pre rôzne odvetvia.

doprava - nákladné vnútroštátna Vinotékaprodej - vína

Letecká a pozemné preprava balíkov aj paliet, expresné či ekonomické doručenie. Nonstop kuriér. Znižovanie nákladov a kooperácie s kuriérmi DHL, UPS, TNT, Fedex. Logistika na mieru. Export - import. Servis od A - Z. Kuriér s mnohými výhodami! Výroba a predaj patentovanej barové stoličky, barová stolička -vhodné tiež do barov, music clubov, ...

Kontajnerová doprava. Demolačné práce. Zemné práce.