Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Autodoprava a dodávkové služby: -nákladná doprava tuzemská aj zahraničné -doprava do 3, 5t, nad 3, 5t aj kamiónová -poistenie nákladu -preprava osôb. Požičovňa úžitkových vozidiel, prívesov.

autodoprava: - súkromná dopravná zdravotnícka služba - osobná doprava, sanitky (sanitka), sanitné doprava - prevoz pacientov a imobilných osôb.

Autodoprava, doprava: - medzinárodné, vnútroštátne - kamiónová, nákladná.

Stavebná činnosť vrátane PSV: -výstavba nových objektov -rekonstrukce -zemní práce -inženýrské stavby. Výroba: -oceľové konštrukcia -Hliníkové rolovacie brány na diaľkové ovládanie -hliníkové okenné rolety -zimní záhrady -vodárenský materiál objímky s liatinovým zámkom k oprave, poškodeného potrubia, navrtávacie opravné pásy, zemné ...

Česká spoločnosť Dema Transport CZ je pobočkou talianskej spoločnosti Dema Service. Zaoberáme sa prepravou bielej techniky v celej Európe a v SR. Máme 30 vozov. Od roku 2011 využíva služby Eurowag: refundácie daní, palivové karty a mýto