Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Autoservis. Pneuservis. Tuning. Opravy, servis: - osobné, dodávkové automobily, vozidlá. Autodoprava do 3, 5 t - vozidlá Ford Tranzit a Fiat Ducato. Sídlo firmy: - Na Kopci 31, Otice.

Stavebná firma. Výstavba, rekonštrukcia: - občianske stavby - rodinné domy - inžinierske siete. Rekonštrukcia, prestavby: - byty, bytové jadrá Zateplenie fasády domu. Práca: - zemné a výkopové - búracie a demolačné - údržba komunikácií - maliarske a natieračské, maľby a nátery. Montáže, opravy: - rozvody potrubia, potrubné ...

Medzinárodné zasielateľstvo. Špedícia, špedičné a logistické služby. Zastupovanie v colnom konaní. Nákladná autodoprava do 3, 5, tony. Preprava tovaru.

Vnútroštátna a medzinárodná doprava vozidlami do 3, 5 t. Vnútroštátna a medzinárodná doprava vozidlami nad 3, 5 t. Vnútroštátna a medzinárodná špedícia. Sťahovanie.

Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Žeriavnícke práce do 20 ton. Nákladná doprava: - tuzemská, vnútroštátna autodoprava - zahraničná, medzinárodná autodoprava.

Požičovňa: - vozidlá. Preprava: - vnútroštátne a medzinárodné - tovar - osôb. Sťahovacie služby.

Technické služby: -správa mestského cintorína -autodoprava -odvoz fekálií -zemné práce -prenájom, požičiavanie -vysokozdvižná plošina -verejné osvetlenie -posypová služba a obalovne.

Doprava: -osobné -zájazdová -nákladné. Možnosť parkovania. Predaj čipových kariet.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - spracovanie výkazu Intrastat. Nákladná autodoprava.

Veľkoobchodný predaj: - drogistický tovar: - umývacie prostriedky na ruky - čistiace, dezinfekčné prostriedky - odmasťovacie prostriedky - ochranné pomôcky - krémy - pracie prášky - papierenský tovar - toaletný papier, papierové uteráky - zmetáky, handry, lopaty. Autodoprava - dodávka, preprava tovaru po celej ...

Nákladná autodoprava - medzinárodné a vnútroštátne Špedícia

Kontajnerová doprava - sypké materiály - odpady stavebné, komunálne.

Cestná motorová doprava - dodávková autodoprava. Preprava veľkokapacitnými vozidlami Ford Tranzit Jumbo.

Vnútroštátna i medzinárodná autodoprava a sťahovanie v rámci SR a EÚ. Pôsobnosť služieb našej autodopravy a sťahovania vykonávame prevažne na území ČR, Slovenska, Maďarska, Nemecka a Rakúska.

Predaj - pneumatiky Pneuservis Preprava - balíky - kusové zásielky (zberná služba) Letecká preprava Prevádzka - autodoprava - vozidlá IVECO, MAN a MERCEDES-BENZ

Vnútroštátna a medzinárodná automobilová nákladná doprava do 3, 5 t.

Kategória: -hotel s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -37 dvojposteľových izieb: -ON-LINE rezervácie -kategória izieb - business, standard, economy -1 jednolôžková izba pre invalidu.

Autodoprava Novák, predávame piesok, štrk, kačírok, recyklát, prenájom a pristavovanie kontajnerov na odpad (objem 3-14m3), likvidácia stavebnej sutiny, dovoz betónu a všetkých sypkých materiálov, prevoz techniky. ceny zmluvné.Liberec

Autodoprava návesové a cisternové vozidlá.

Predaj: -palivové a krbové drevo (buk, breza, smrek, ...) s dĺžkou štiepin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbov, kotlov i kachlí. Výkup: -lesné pozemky, obchod s drevnou hmotou. Kontajnerová doprava.

Vykonávame ekologickú likvidáciu osobných, nákladných a ostatných motorových vozidiel. Po dohode zaistíme aj dopravu. Vybavíme za Vás zadarmo potvrdenie pre ekologickú likvidáciu a všetky dokumenty. Ďalej prevádzkujeme nákladnú dopravu nad 12 t. Tuzemská i medzinárodná kamiónová doprava. Špecializujeme sa na štáty bývalého ZSSR. Naša firma ...

Vykonávame kompletné zemné práce, búracie práce, terénne úpravy, zakladanie stavieb, pokládku zámkovej dlažby, nákladnú autodopravu a prenájom strojov.

Autodoprava medzinárodná i vnútroštátna - RENAULT, DAF do 3, 5t - CITROËN JUMPER do 1, 6t Autodoprava medzinárodná aj vnútroštátna - vozidlá DAF s prívesom do 13t Sťahovanie.