Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Stavebná firma. Výstavba, oprava, rekonštrukcia: - rodinné domy - chodníky, komunikácia, parkovisko. Práca: - zemné, výkopové - orezy a výrub stromov - autodoprava - práca vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, predaj: - piesok, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Služby - autodoprava nákladná - zemné práce - stavba a rekonštrukcia lesných ciest - rezanie betónu a asfaltu.

Kamiónová doprava medzinárodná. Nákladná doprava vnútroštátna. Kontajnerová preprava. Vyťažovanie vozidiel. Expresná preprava zásielok.

Služby: - nákladná autodoprava - zemné a výkopové práce - demolácia - hutnenie

Nákladná doprava vnútroštátna. Zemné práce. Ubytovňa. Prenájom rodinných domov.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

Služby: - kontajnerová autodoprava - prenájom kontajnerov - predaj, dovoz sypkých materiálov

Autodoprava a sťahovanie. Autodoprava, rozvoz: - zakúpený tovar - prevoz nábytku, elektra. Vykonávame aj montáže nábytku. Sťahovanie a vypratanie: - byty, domy, kancelárie, pivnice, garáže a rekreačné objekty. Likvidácia pozostalostí Pôsobnosť prevažne v okresoch: - Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradište, Přerov.

Ponúkame zemné a výkopové práce, demolácie, čistenie a hĺbenie priekop, potokov. Prípravné práce na stavby, výkopy základov, bazénov, jazierok a čističiek. Terénne úpravy pozemkov. Ďalej zaisťujeme kontajnerovú dopravu, dovoz piesku, štrku, betónu. Odvoz stavebnej sute a zeminy.

Autodoprava nákladné vnútroštátne aj medzinárodné. Odťahová služba.

Služby - logistika - expresná preprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraničná - námorná doprava - letecká doprava - železničná doprava - autobusová doprava vnútroštátna i medzinárodná - colné služby - skladovanie - zimná údržba a upratovanie vonkajších priestorov - zemné práce.

Expresná preprava - medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava.

Medzinárodná preprava námorných kontajnerov - celokontajnerová doprava.

Doprava: -nákladné. Služby: -servis a opravy vozidiel -predaj náhradných dielov, pneumatík, pohonných hmôt.

Ponuka tuzemskej i zahraničnej automobilovej nákladnej dopravy, servisu a opráv vozidiel, predaja náhradných dielov, pneumatík a pohonných hmôt.

Ponuka širokej palety stavebných a murárskych prác a činností pre okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širšie okolie. Vykonávanie výstavby rodinných domov ako murovaných tak aj drevodomiek. Kompletná rekonštrukcia rodinných domov, bytov a bytových jadier. Oškriabanie a otĺkanie omietok, štukovanie, maliarske práce a pod. Ďalej ponuka zateplenia ...

Služby: -kontajnerová doprava Práca: -zemné

Špedícia, logistika - nákladná doprava tuzemská a medzinárodná.

Služby: - vnútroštátna, medzinárodná kamiónová doprava tovaru pod riadenou teplotou

Prevádzkujeme medzinárodnú a vnútroštátnu nákladnú cestnú dopravu. Autodoprava. kuriérska a zasielateľská spoločnosť Logistika skladovanie tovaru Preprava kusových zásielok.