Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, vyťažovanie vozidiel: -preprava nákladu od 100-24 000kg.

Scado-doprava.cz Doprava stavebných materiálov nákladným vozidlom Scania. Vďaka hydraulickej ruky s dĺžkou 20 metrov naložím, zložím a prevezme materiál bez prítomnosti ostatných obslužných strojov. Umiestnime kontajner.

služby: - skladovanie tovaru - komplexné dopravné - logistické služby - moderné, bezpečné skladovanie tovaru v temperovanej hale - skladovacie, manipulačné servis - balenie a prebalenie tovaru - fóliovanie, prebalenie do iných obalových materiálov, na iné palety - kontrola kvality tovaru - výrobok je prijatý a vydaný na sklad v ...

služby: - výrub stromov harvestorové technológií - vyváženie dreva po ťažbe - prevoz ťažkej mechanizácie

Komplexné logistické a dopravné služby - Európska únia a Švajčiarsko. Preprava, doprava: - čiastočné aj celovozové - špeciálne a nadrozmerné náklady - tovar, podliehajúci ADR režimu - mrazené, chladené tovaru.

Kovoobrábanie na CNC strojoch. Autodoprava, špedícia. Cestná doprava nákladná (kamiónová): - vnútroštátna - medzinárodný. predaj: - oleje, mazivá - pohonné hmoty. Čerpacie stanice. Personálna agentúra.

služby: - nákladná autodoprava - likvidácie odpadov.

Prepravné služby ťažkých a rozmerných nákladov: - medzinárodná, vnútroštátna kamiónová preprava - expresné preprava - preprava kusových zásielok.

Cestná nákladná doprava. Špecialista na prepravu SR a do západnej Európy: - expresné, - balíková, - paletová, Vnútroštátne doručovanie zásielok a paletová preprava.

Vykonávame práce so strojom JCB 3CX a UNC 060: -priemyselné rekultivácia -výkopové práce -bourací a upratovacie práce -vrtací práce -zemní práce a terénne úpravy -odvodňování staveniska -odvoz sutiny - doprava -Práca s paletizačnými vidlami. opravy: -osobné automobily -zemědělská a stavebná technika.

Medzinárodná cestná nákladná preprava - kamiónová - skladovacie priestory

Prepravné služby do Turecka, Gruzínska, Ázerbadžájnu, Arménsko

Firma Marie Blahníková poskytuje služby v oblasti nákladnej dopravy a prepravy. Zameriavame sa najmä na prepravu sypkých materiálov sklápacími návesy. Ďalej u nás môžete zakúpiť piesok, štrk, dekoračné kamenivo alebo štrk. Sídlime v meste Klatovy na ulici Akátová 492. Služby, doprava, autodoprava: - nákladné tuzemská, vnútroštátne - preprava ...

Požičovňa, prenájom: - stavebná technika služby: - školenie pre obsluhu vysokozdvižného vozíka - nákladná autodoprava vnútroštátna

Preprava vozidiel. doprava: -autotransport -autodoprava -motorová autodoprava -Cestná autodoprava. Odťahová služba vozidiel do 18 t. Preprava nových a ojazdených vozidiel z Talianska.

PREDAJ palivového dreva - Miroslav Hřebačka ponúka: Výroba, predaj: -krbové drevo -palivové drevo -uhlí Tvrdé drevo: dub, buk, jaseň, hrab, agát Uhlie: koks- malý, veľký PRMS- priestorový meter sypaný, množstvo dreva voľne nasypané do objemu 1x1x1m m. Minimálny odber sypaného dreva je 1 Avie = 8 PRMS Cenník: Druh dreva: buk, ...

Práca, Služby: -Zajištění dovozu piesku -odvoz stavebnej sutiny -odvoz komunálneho odpadu.

služby doprava: -zeminy -písku -sutě

autodoprava: -nákladní doprava.

Služby, práce: autodoprava -Cestná doprava -nákladní doprava -zemní práce -mechanizace.