Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Stavebná činnosť. Elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Revízia: - elektro. Voda, kúrenie, plyn: - výmenníkové stavnice - plynové kotolne - plynoinštalácia, plynové kotolne. Doprava: - vnútroštátne nákladné.

Nákladná doprava: - medzinárodná - vnútroštátne.

Predaj: - technické plasty - materiály na opravu elektromotorov a transformátorov. Služby: - nákladná autodoprava - zemné práce.

služby: - ťažká, nadměrová doprava - vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava - preprava kusových zásielok - expresné preprava - špedičná činnosť.

Spoločnosť JAPEDO s.r.o. zabezpečuje prepravu rôzneho nákladu vozidlami všetkého druhu v Českej aj slovenský republike. Tiež prijíma dopravcu s vlastnými vozidlami. K dispozícii je stála dispečerská podpora a hradenie prejazdov firmou.

Medzinárodná, vnútroštátna špedícia: - letecká - námorná preprava - cestná doprava. Kuriérske služby Expresné tlačiareň.

služby - medzinárodná aj vnútroštátna nákladná doprava - špedícia - logistika.

Firma sa zameriava na cestnú motorovú dopravu nákladnými vozidlami a jazdnými súpravami do 3, 5 t. Prepravuje širokú škálu nákladov pre rôzne odvetvia.

doprava - nákladné vnútroštátna Vinotékaprodej - vína

Letecká a pozemné preprava balíkov aj paliet, expresné či ekonomické doručenie. Nonstop kuriér. Znižovanie nákladov a kooperácie s kuriérmi DHL, UPS, TNT, Fedex. Logistika na mieru. Export - import. Servis od A - Z. Kuriér s mnohými výhodami! Výroba a predaj patentovanej barové stoličky, barová stolička -vhodné tiež do barov, music clubov, ...

Opravy nákladných vozidiel všetkých značiek, predaj náhradných dielov, hydraulika, lakovnícke práce, klampiarske práce, pneuservis, čistenie interiérov, nezávislá kúrenie - opravy Prevádzkujeme medzinárodnú nákladnú kamiónovú autodopravu vozidlami Volvo, Mercedes a Man. Sklápacích dopravujeme tiež sypké materiály ako je piesok, suť, zemina a pod.

Kontajnerová doprava. Demolačné práce. Zemné práce.

prenájom: - autožeriavov s obsluhou - stavebné stroje - montážneho koša a Samovyvažovacie paletových vidlíc. Prevádzkujeme tieto žeriavy: - GROVE GMK 3055, TATRA 815 AD28, TATRA 815 AD20T 3 ks, TATRA 148 DS 18. transport Preprava nadrozmerných nákladov, strojov a zariadení s využitím rozťahovacích návesov. Preprava materiálu, ...

Špecializujeme sa na: Prepravy nadrozmerných nákladov (nadmerné náklady) z (do) celej Európy: -stavebné stroje a technika -strojní zariadenia a technologické celky. Prepravy sypkých hmôt (sypké hmoty) sklápacími vozidlami z (do) celej Európy: -zemědělské komodity, ovocie a zelenina SUROVÁ kože, odpady kožou (štiepenka, ...

Autodoprava, doprava, preprava: -nákladní vnútroštátne tuzemská a medzinárodné zahraničné -sběrná služba -vozy DAF 3, 5 t; 45cm3 -kamiony 100 cm3. Špecializácia Taliansko a Švajčiarsko.

Hľadáte kvalitného autodopravcov? Zaistíme medzinárodnú dopravu a špedíciu. Obráťte sa na nás. poskytujeme celovozové prepravy, čiastočné náklady, zberná služba (denné odchody spojov, pravidelné zvozy, preskladnenie), združovania a delenie, skladovanie, rozvoz, expresné termíny (podľa Dohody AETR i mimo nej, 2 vodiči na vozidle), prepravy ...

Medzinárodná autodoprava, špedícia a expresné preprava zásielok.

Požičovňa stavebných strojov. Výkopové práce a terénne úpravy vlastnými strojmi. Kontajnerová doprava - prenájom kontajnera.

Spoločnosť Hanko CZ, s.r.o. sa svojou činnosťou zameriava na lesnícke práce. Vykonávame približovanie dreva lanovými systémami a tiež prevádzkujeme pásové vyvážacie súpravy Terri v Národnom parku Šumava. Vykonávame predovšetkým prebierkovom porasty a vieme spracovávať a spracovávame hmotu do 0, 10 m3. Úspešne sme získali systém riadenia kvality ...

služby: - zemné práce - bagrovanie - doprava sypkých materiálov - odvoz a likvidácia sutiny - odpadov - demolácie.

doprava: -Medzinárodná doprava vozidlami VOLVO, MAN -velkoobjemová preprava. špedícia: -spediční činnosť zameraná na území západnej Európy, Poľsko, Maďarsko -vytěžování.

nákladné autodopravadovoz - piesok - suť - štrk kamenárske práce zatepľovanie fasád stavba - ploty - kamenné schody demolačné práce stavba - oporné múry Zemné a výkopové práce - práca s malým zemným bagrom Obkladačské práce

Informácie o autobusových spojoch: +420/519444255. Doprava, autodoprava, preprava: -nákladní-národnej, medzinárodnej -Medzinárodná kamiónová -autobusová mestská hromadná doprava Břeclav - viac ako 130 autobusov. Prímestské a diaľkové linky, zájazdová doprava. Špedícia, zasielateľstvo, vyťažovanie, preprava tovaru, prepravné ...

Spoločnosť TLS Moravia -MK s.r.o. so sídlom v Břeclavi prevádzkuje logistické a transportné centrum a zaoberáme sa prevažne medzinárodné a a vnútroštátnej prepravou. Tiež zabezpečuje skladovanie a balenie prepravovaného tovaru vrátane ďalších služieb.