Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Medzinárodné zasielateľstvo. Špedícia, špedičné a logistické služby. Zastupovanie v colnom konaní. Nákladná autodoprava do 3, 5, tony. Preprava tovaru.

Vnútroštátna a medzinárodná doprava vozidlami do 3, 5 t. Vnútroštátna a medzinárodná doprava vozidlami nad 3, 5 t. Vnútroštátna a medzinárodná špedícia. Sťahovanie.

Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Žeriavnícke práce do 20 ton. Nákladná doprava: - tuzemská, vnútroštátna autodoprava - zahraničná, medzinárodná autodoprava.

Európska pozemná preprava. Letecká preprava. Námorná preprava. Preprava lodí. Letecká preprava Námorná preprava Preprava lodí Integrovaná logistika.

Požičovňa: - vozidlá. Preprava: - vnútroštátne a medzinárodné - tovar - osôb. Sťahovacie služby.

Technické služby: -správa mestského cintorína -autodoprava -odvoz fekálií -zemné práce -prenájom, požičiavanie -vysokozdvižná plošina -verejné osvetlenie -posypová služba a obalovne.

Doprava: -osobné -zájazdová -nákladné. Možnosť parkovania. Predaj čipových kariet.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - spracovanie výkazu Intrastat. Nákladná autodoprava.

Veľkoobchodný predaj: - drogistický tovar: - umývacie prostriedky na ruky - čistiace, dezinfekčné prostriedky - odmasťovacie prostriedky - ochranné pomôcky - krémy - pracie prášky - papierenský tovar - toaletný papier, papierové uteráky - zmetáky, handry, lopaty. Autodoprava - dodávka, preprava tovaru po celej ...

Nákladná autodoprava - medzinárodné a vnútroštátne Špedícia

Dodávka - náhradné diely Servis - osobné vozidlá. Kamiónová doprava - medzinárodná nad 24t.

Kontajnerová doprava - sypké materiály - odpady stavebné, komunálne.

Cestná motorová doprava - dodávková autodoprava. Preprava veľkokapacitnými vozidlami Ford Tranzit Jumbo.

Vnútroštátna i medzinárodná autodoprava a sťahovanie v rámci SR a EÚ. Pôsobnosť služieb našej autodopravy a sťahovania vykonávame prevažne na území ČR, Slovenska, Maďarska, Nemecka a Rakúska.

Predaj - pneumatiky Pneuservis Preprava - balíky - kusové zásielky (zberná služba) Letecká preprava Prevádzka - autodoprava - vozidlá IVECO, MAN a MERCEDES-BENZ

Vnútroštátna a medzinárodná automobilová nákladná doprava do 3, 5 t.

Kategória: -hotel s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -37 dvojposteľových izieb: -ON-LINE rezervácie -kategória izieb - business, standard, economy -1 jednolôžková izba pre invalidu.

Cestná motorová doprava nákladná Sprostredkovanie obchodu Sprostredkovanie služieb Veľkoobchod Organizovanie športových súťaží kontakt: Libor Odohnal

Zaisťujeme medzinárodnú prepravu veľkoobjemovými vozidlami.

Autodoprava Novák, predávame piesok, štrk, kačírok, recyklát, prenájom a pristavovanie kontajnerov na odpad (objem 3-14m3), likvidácia stavebnej sutiny, dovoz betónu a všetkých sypkých materiálov, prevoz techniky. ceny zmluvné.Liberec

Autodoprava návesové a cisternové vozidlá.

Predaj: -palivové a krbové drevo (buk, breza, smrek, ...) s dĺžkou štiepin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbov, kotlov i kachlí. Výkup: -lesné pozemky, obchod s drevnou hmotou. Kontajnerová doprava.

Vykonávame ekologickú likvidáciu osobných, nákladných a ostatných motorových vozidiel. Po dohode zaistíme aj dopravu. Vybavíme za Vás zadarmo potvrdenie pre ekologickú likvidáciu a všetky dokumenty. Ďalej prevádzkujeme nákladnú dopravu nad 12 t. Tuzemská i medzinárodná kamiónová doprava. Špecializujeme sa na štáty bývalého ZSSR. Naša firma ...