Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Ponúkame cestnú prepravu nákladu alebo tovaru.

Cestná motorová doprava Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov

Kontajnerová doprava: -odvoz nebezpečných odpadov podľa normy ADR v Juhomoravskom kraji -likvidácia bezpečných odpadov (hlina, stavebná suť, domový aj ostatný odpad vrátane recyklácie (na zásypy).

Odťahová služba. Prevoz materiálu do 2t.

Nákladná autodoprava - vnútroštátne a medzinárodné.

Autodoprava - nákladné do a nad 7, 5 t.

Medzinárodná cisternová preprava. Vyslobodzovacia odťahová služba 0604294000. Opravy a servis. Úpravy dizajnu nákladných automobilov. Lakovanie a reklamná grafika, nápisy.

Potrebujete kontajnerovú prepravu alebo odviezť suť? Kontaktujte nás! Naša spoločnosť ponúka kontajnerovú dopravu, predaj sypkých materiálov, odvoz sutiny, služby obyvateľstvu, odťahovú službu. Ďalej ponúkame predaj - piesky, štrky, sute a uhlie. Zaoberáme sa taktiež bagrovaním a úpravami terénov. Skladanie uhlia pásiem.

Požičovňa - prívesy Autobusová doprava Nákladná doprava

Doprava: - nákladné vnútroštátne a medzinárodné - dodávková.

Vnútroštátna cestná doprava - stavebný materiál - odpadové nádrže - čistiareň odpadových vôd - bazény - zdvíhacie výťahové plošiny - trezory

Sme firma zaoberajúca sa medzinárodnou dopravou a zasielateľstvom. Svojim zákazníkom poskytujeme komplexné služby v oblasti medzinárodnej i tuzemskej dopravy tovaru. Zabezpečujeme služby colnej deklarácie a colného konania pre zmluvných partnerov. Spolupracujeme s kvalifikovanými projekčnými kanceláriami a zhotoviteľmi stavieb

Stavebná firma: - drevostavby na kľúč - zemné práce - základové dosky - autodoprava

-Prevádzka autodopravy nosnosťou do 8 ton -Preprava stavebnej a poľnohospodárskej mechanizácie -Kontajnerová doprava. -Vykonávanie prác šmykovým nakladačom Bobcat. -Opravy a renovácie traktorov, malotraktorov. -Opravy poľnohospodárskej mechanizácie. -Výkup, predaj a sprostredkovanie predaja poľnohospodárskej techniky.

Naša spoločnosť je kvalitným poskytovateľom služieb v oblasti medzinárodnej a vnútroštátnej dopravy: -preprava ako celovozových tak aj kusových zásielok -express preprava -špeciálna preprava -skladovanie -pre pravidelných klientov sú prichystané veľmi zaujímavé bonusy.

Autodoprava, špedícia. Export-import. Colné služby.

Projekčná, inžinierska a stavebná činnosť: -projektová dokumentácia, projektant vodohospodárske a pozemné stavby, stavba -inžinierska činnosť: -stavebné povolenie, kolaudácia stavieb -pozemné a vodné stavby na kľúč. Autodoprava, doprava. Cestná motorová nákladná doprava.

Naše služby: - autodoprava - zemné práce.

Autodoprava: - tuzemská - medzinárodné.

Nákladná doprava Predaj - drevo

Predaj - náhradné diely na všetky typy vozidiel Klampiarske práce Servis - testovanie tlmičov (použitie originálnych autodielov AUTO ŠTANGL) - osobné vozidlá - diagnostika motorových hláv - - nákladná doprava od 500kg do 27t