Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Autodoprava, kamiónová doprava: - zahraničné, medzinárodné. Zasielateľstvo. Špedícia, špedičná služba.

Autodoprava, doprava, preprava. Prevádzka vnútroštátna i medzinárodná nákladná doprava a špedícia. Vnútroštátna, prevádzkovaná vozidlami do 3, 5 t najväčšej povolenej hmotnosti. Nákladné automobily, autá, vozidlá. Kamiónová doprava. Špedičná činnosť.

Technické služby mesta Hrušovany s.r.o. sú organizáciou, ktorá poskytuje verejnoprospešné komunálne a technické služby nielen pre mesto Hrušovany, ale aj ďalším firmám, organizáciám, obciam i jednotlivcom. Vykonávame čistenie a upratovanie verejných plôch, údržbu komunikácií, máme na starosť dopravné značenie a prevádzku verejného osvetlenia, ...

Špedície a kamiónová doprava Predaj a rozvoz brikiet, uhlie, kameňa, štrku

Autodoprava. Služby: -vozový park 33 vozidiel -pick-up, malá dodávka, stredné a väčšie dodávky, vozidlá nad 3, 5t do 7, 5t a vozidlá nad 7, 5t do 12t -kamkoľvek po SR -vnútroštátna doprava.

Zaoberáme sa prípravnými prácami pre stavby, výkopovými prácami a cestnou motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu (piesok, kameň, štrk, sutina). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizačné vidly - Bobcat - Naklápacia svahová lyžica 1m.

Služby, opravy: -autodoprava -pneuservis, servis

Vykonávame zemné a výkopové práce pásovým a kolovým bagrom, šmykovým nakladačom. Prenájom kontajnerov a dovoz štrkov, pieskov a betónu. Transport nábytku a vypratanie priestorov. Realizujeme aj práce v oblasti vodo-topo.

Naša firma vykonáva zemné a výkopové práce, terénne úpravy v rámci celého Juhomoravského kraja. Zabezpečujeme prepravu sypkých materiálov a kontajnerovú dopravu. Vykonávame demolácie drobných stavieb.

vykonávame Autodopravu - valníková a kontajnerová preprava zemné a demoličské práce

Lacná autodoprava, nákladná doprava: - vnútroštátna, domáca - zahraničné, medzinárodné. Expresná preprava, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - motorky, motocykle - štvorkolky - záhradná technika - záhradné kosačky - záhradný nábytok.

Staveb nej práce. Murárstvo. Zámočníctvo. Autodoprava s hydraulickou rukou.

Poľnohospodárske družstvo Hodonice je poľnohospodárska spoločnosť hospodáriaci na bezmála 2000 ha poľnohospodárskej pôdy. Jedným z hlavných zameranie je aj pestovanie viniča, ktoré má v našej spoločnosti mnohoročnú tradíciu. Celková rozloha viníc je 120 ha a nachádzajú sa v katastri obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rastlinná výroba, ...