Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Stavebná firma. Výstavba, oprava, rekonštrukcia: - rodinné domy - chodníky, komunikácia, parkovisko. Práca: - zemné, výkopové - orezy a výrub stromov - autodoprava - práca vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, predaj: - piesok, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Služby - autodoprava nákladná - zemné práce - stavba a rekonštrukcia lesných ciest - rezanie betónu a asfaltu.

Kamiónová doprava medzinárodná. Nákladná doprava vnútroštátna. Kontajnerová preprava. Vyťažovanie vozidiel. Expresná preprava zásielok.

Služby: - nákladná autodoprava - zemné a výkopové práce - demolácia - hutnenie

Nákladná doprava vnútroštátna. Zemné práce. Ubytovňa. Prenájom rodinných domov.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

Služby: - kontajnerová autodoprava - prenájom kontajnerov - predaj, dovoz sypkých materiálov

Služby - kontajnerová nákladná doprava medzinárodná - námorná doprava - letecká preprava - železničná preprava.

Autodoprava a sťahovanie. Autodoprava, rozvoz: - zakúpený tovar - prevoz nábytku, elektra. Vykonávame aj montáže nábytku. Sťahovanie a vypratanie: - byty, domy, kancelárie, pivnice, garáže a rekreačné objekty. Likvidácia pozostalostí Pôsobnosť prevažne v okresoch: - Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradište, Přerov.

Ponúkame zemné a výkopové práce, demolácie, čistenie a hĺbenie priekop, potokov. Prípravné práce na stavby, výkopy základov, bazénov, jazierok a čističiek. Terénne úpravy pozemkov. Ďalej zaisťujeme kontajnerovú dopravu, dovoz piesku, štrku, betónu. Odvoz stavebnej sute a zeminy.

Autodoprava nákladné vnútroštátne aj medzinárodné. Odťahová služba.

Služby - logistika - expresná preprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraničná - námorná doprava - letecká doprava - železničná doprava - autobusová doprava vnútroštátna i medzinárodná - colné služby - skladovanie - zimná údržba a upratovanie vonkajších priestorov - zemné práce.

Expresná preprava - medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava.

Medzinárodná preprava námorných kontajnerov - celokontajnerová doprava.

Doprava: -nákladné. Služby: -servis a opravy vozidiel -predaj náhradných dielov, pneumatík, pohonných hmôt.

Ponuka tuzemskej i zahraničnej automobilovej nákladnej dopravy, servisu a opráv vozidiel, predaja náhradných dielov, pneumatík a pohonných hmôt.

Ponuka širokej palety stavebných a murárskych prác a činností pre okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širšie okolie. Vykonávanie výstavby rodinných domov ako murovaných tak aj drevodomiek. Kompletná rekonštrukcia rodinných domov, bytov a bytových jadier. Oškriabanie a otĺkanie omietok, štukovanie, maliarske práce a pod. Ďalej ponuka zateplenia ...

Služby: -kontajnerová doprava Práca: -zemné

Špedícia. Logistika. Medzinárodná kamiónová doprava

Špedícia, logistika - nákladná doprava tuzemská a medzinárodná.

Služby: - medzinárodná nákladná autodoprava - pneuservis - servis nákladných vozidiel