Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Služby - medzinárodná a vnútroštátna doprava - nákladná preprava - kamiónová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - odťahová služba.

Špedícia - medzinárodná aj vnútroštátna kamiónová doprava - nákladná preprava.

Nákladná autodoprava, zemné práce.

Medzinárodná kamiónová doprava - nákladná preprava.

Autodoprava: - medzinárodná kamiónová doprava - vnútroštátna doprava - rozvoz - plachtové vozy, chladiarenské vozy - dodávkové, skriňové vozidlá - export, import - nadrozmerné prepravy.

Špedícia, zasielateľstvo, doprava: - vnútroštátne, medzinárodné - nákladná, cestná, letecká, námorná - zásielky-kusové, celovozové - expresná preprava-pravidelné trasy. Služby: - poistenie-prepravovaný tovar - colná deklarácia - zastupovanie v colnom konaní - zabezpečenie-colný dlh - úhrada-clo, daň s refakturáciou.

Doprava: - suť - zemina - stavebné materiály Servis: - spaľovne - kotolne - kotly Zemné a výkopové práce

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

Služby: - námorná preprava - letecká doprava - kontajnerová preprava - skladovanie.

Nákladná autodoprava: - tuzemská - zahraničné.

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Autoklampievstvo. Karosárstvo. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony aj nad 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna - zahraničné, medzinárodné.

Stavebná firma: - rodinné domčeky na kľúč - bytové doby - rekonštrukcia stavieb Zemné práce Nákladná doprava

Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava - nákladná preprava.

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti stavebných a zemných prác, autodopravy, predaja nových bytových jednotiek a priestorov na prenájom. Pôsobíme na trhu už od roku 2001. Zaoberáme sa priemyselnou aj bytovou výstavbou a pôsobíme prevažne na Blanensku. Disponujeme modernou technikou 20 kmeňovými zamestnancami, ktorí sú špeciálne školení a ...

Stavebná firma. Kompletné stavebné práce: - stavby na kľúč - rekonštrukcia podkrovnej vstavby - rekonštrukcia bytových jadier. Autodoprava: - DAF - kontajner, hydraulická ruka. Práca: - domové inštalatérske: - VODOinštalačný, inštalácia vody - TOPO, kúrenárske, kúrenárstvo, inštalácia kúrenia - ELEKTROinštalácia, ...

Predaj uhlia, pieskov, štrku, požičiavaním kontajnerov a autodopravou.

Preprava celovozových aj čiastočných zásielok. Kamiónová doprava medzinárodná aj tuzemská. Veľkoobjemová preprava. Zasielateľstvo.

Služby - vnútroštátne a medzinárodné zasielateľstvo - špedícia.

Požičovňa - prívesy AGADOS ADAM 66 Odťahová služba NON - STOP Nákladná doprava - do 50t - medzinárodná - vnútroštátne

Nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná nad 3, 5t Prípravné práce pre stavby Zemné práce

Služby: - zemné a výkopové práce - kontajnerová doprava, odvoz sutiny, odpadu, pieskov, štrkov